El Mozilla Firefox és un navegador web gratuït, de codi obert, basat en el codi desenvolupat dins el projecte Mozilla.org.

Imatge destacada 1 del Firefox
Imatge destacada 2 del Firefox
Imatge destacada 3 del Firefox

Les característiques principals del Firefox són la rapidesa i la facilitat d’instal·lació i d’utilització. És una aplicació molt lleugera i ràpida, alhora que compleix amb els principals estàndards d’Internet.

El navegador incorpora un gran nombre de funcions que en faciliten la utilització: plenament funcional només amb el teclat, barra d’eines personalitzable, administrador de marcadors, integració de cercadors d’Internet, blocatge de les finestres emergents no sol·licitades, navegació ràpida en pestanyes separades per a cada web que es visita, administrador de contrasenyes, baixada automàtica i simple de fitxers, protecció contra el seguiment, instal·lació de certificats, etc.

Ajuda

Complements

Si teniu el navegador en una altra llengua i el voleu tenir també en català, podeu instal·lar els paquets de llengua següents:

Poden fer-vos servei, també, les extensions següents:

Referències


Comentaris

Marc Estiarte

Marc Estiarte

Vaig fer servir el catalanitzador i no se'n va sortir amb el Firefox. Suposo que perquè tinc la versió 48.0.2 i potser el teniu per la 48.0.1. La resta perfecte. Només ho dic per a informar i amb l'excusa aprofitar donar-vos les gràcies per l'eina.

Respon
Jordi Mas

Jordi Mas

Gràcies Marc. Si el Catalanitzador no se'n va sortir pots baixar-lo a mà i instal·lar-lo. Està completament en català!