El Mozilla Firefox en català és un navegador web gratuït, de codi obert, basat en el codi desenvolupat dins el projecte Mozilla.org.

Imatge destacada 1 del Firefox en català
Imatge destacada 2 del Firefox en català
Imatge destacada 3 del Firefox en català

Les característiques principals del Firefox en català són la rapidesa i la facilitat d’instal·lació i d’utilització. És una aplicació molt lleugera i ràpida, alhora que compleix amb els principals estàndards d’Internet.

El navegador incorpora un gran nombre de funcions que en faciliten la utilització: plenament funcional només amb el teclat, barra d’eines personalitzable, administrador de marcadors, integració de cercadors d’Internet, blocatge de les finestres emergents no sol·licitades, navegació ràpida en pestanyes separades per a cada web que es visita, administrador de contrasenyes, baixada automàtica i simple de fitxers, protecció contra el seguiment, instal·lació de certificats, etc.

Nota: en les plataformes mòbils Android i iOS, el Firefox apareix en la llengua configurada en el sistema operatiu. Si voleu la interfície del Firefox en català configureu l’aparell en català com a primera llengua (instruccions per a l’Android i l’iOS), així assegureu que sol·liciteu contingut en català en navegar per Internet. Alternativament, podeu configurar la interfície en català de forma independent de la llengua de l’aparell anant a Paràmetres > General > Llengua.

Ajuda

Complements

Si teniu el navegador en una altra llengua i el voleu tenir també en català, podeu instal·lar la versió i els paquets de llengua següents:

Poden fer-vos servei, també, les extensions següents:

Referències


Comentaris

Ferran

Ferran

Vull donar-vos les gràcies per la feinada que deu haver estat fer aquest paquet. Jo tinc Linux TinyCore i la instalació la he pogut fer perfectament.

Només un detall que hauria-ho de incloure: el paquet que jo he baixat estava en format .tar.bz2 i s'ha de descomprimir amb tar jxvf.

Gràcies i endavant!

Respon
Marisa

Marisa

Hola,gracies per fer en català...vaig a provar si em funciona

Respon
JOAN GUARDIA

JOAN GUARDIA

El firefox en català no em funciona ( error 404)

Respon
Josep M.

Josep M.

Jo acabo de provar la versió per al Windows (64 bits), versió 72.0.2 i sí que funciona.
Quina versió, no et va?

Marc Estiarte

Marc Estiarte

Vaig fer servir el catalanitzador i no se'n va sortir amb el Firefox. Suposo que perquè tinc la versió 48.0.2 i potser el teniu per la 48.0.1. La resta perfecte. Només ho dic per a informar i amb l'excusa aprofitar donar-vos les gràcies per l'eina.

Respon
Jordi Mas

Jordi Mas

Gràcies Marc. Si el Catalanitzador no se'n va sortir pots baixar-lo a mà i instal·lar-lo. Està completament en català!