Imatge destacada 1 del Firefox

El Mozilla Firefox és un navegador web gratuït, de codi obert, basat en el codi desenvolupat dins el projecte Mozilla.org. Les seves característiques principals són la rapidesa i la facilitat d’instal·lació i d’utilització. És una aplicació molt lleugera i ràpida, alhora que compleix amb els principals estàndards d’Internet.

El Firefox incorpora un gran nombre de funcions que en faciliten la utilització: plenament funcional només amb el teclat, barra d’eines personalitzable, administrador de marcadors, integració de cercadors d’Internet, blocatge de les finestres emergents no sol·licitades, navegació ràpida en pestanyes separades per a cada web que es visita, administrador de contrasenyes, baixada automàtica i simple de fitxers, etc.

Ajuda

Complements

Si teniu el Firefox en una altra llengua i el voleu tenir també en català, podeu instal·lar els paquets d’idioma següents:

Poden fer-vos servei, també, les extensions següents:

Referències


Comentaris

Marc Estiarte

Marc Estiarte

Vaig fer servir el catalanitzador i no se'n va sortir amb el Firefox. Suposo que perquè tinc la versió 48.0.2 i potser el teniu per la 48.0.1. La resta perfecte. Només ho dic per a informar i amb l'excusa aprofitar donar-vos les gràcies per l'eina.

Respon