Imatge destacada 1 del Firefox en català
Imatge destacada 2 del Firefox en català
Imatge destacada 3 del Firefox en català

Les característiques principals del Firefox en català són la rapidesa i la facilitat d’instal·lació i d’utilització. És una aplicació molt lleugera i ràpida, alhora que compleix amb els principals estàndards d’Internet.

El navegador incorpora un gran nombre de funcions que en faciliten la utilització: plenament funcional només amb el teclat, barra d’eines personalitzable, administrador de marcadors, integració de cercadors d’Internet, blocatge de les finestres emergents no sol·licitades, navegació ràpida en pestanyes separades per a cada web que es visita, administrador de contrasenyes, baixada automàtica i simple de fitxers, protecció contra el seguiment, instal·lació de certificats, etc.

Nota: en les plataformes mòbils Android i iOS, el Firefox apareix en la llengua configurada en el sistema operatiu. Si voleu la interfície del Firefox en català configureu l’aparell en català com a primera llengua (instruccions per a l’Android i l’iOS), així assegureu que sol·liciteu contingut en català en navegar per Internet. Alternativament, podeu configurar la interfície en català de forma independent de la llengua de l’aparell anant a Paràmetres > General > Llengua.

Ajuda

Complements

Si teniu el navegador en una altra llengua i el voleu tenir també en català, podeu instal·lar la versió i els paquets de llengua següents:

Poden fer-vos servei, també, les extensions següents:

Referències


Comentaris

Lluís Tomas Roig

Lluís Tomas Roig

He comprat un nou ordinador perquè l'XP (que anava molt bé) no actualitza res...També agraeixo la versió catalana de Mozilla

Respon
Mercè Vendrell Fernandez

Mercè Vendrell Fernandez

Jo ja el tenia però no se com ja no hi ha la icona per obrir el navegador

Respon
Josep M. Closa

Josep M. Closa

Si no trobes el programa al menú principal de programes, torna'l a instal·lar.

Ferran

Ferran

Vull donar-vos les gràcies per la feinada que deu haver estat fer aquest paquet. Jo tinc Linux TinyCore i la instalació la he pogut fer perfectament.

Només un detall que hauria-ho de incloure: el paquet que jo he baixat estava en format .tar.bz2 i s'ha de descomprimir amb tar jxvf.

Gràcies i endavant!

Respon
Marisa

Marisa

Hola,gracies per fer en català...vaig a provar si em funciona

Respon
Josep M. Closa

Josep M. Closa

Jo acabo de provar la versió per al Windows (64 bits), versió 72.0.2 i sí que funciona.
Quina versió, no et va?

Respon
Marc Estiarte

Marc Estiarte

Vaig fer servir el catalanitzador i no se'n va sortir amb el Firefox. Suposo que perquè tinc la versió 48.0.2 i potser el teniu per la 48.0.1. La resta perfecte. Només ho dic per a informar i amb l'excusa aprofitar donar-vos les gràcies per l'eina.

Respon
Jordi Mas

Jordi Mas

Gràcies Marc. Si el Catalanitzador no se'n va sortir pots baixar-lo a mà i instal·lar-lo. Està completament en català!