Com ens organitzem

Compartiu

Nous membres

Qualsevol persona que compartisca la missió i els valors de Softcatalà pot ser-ne membre.

Els criteris d’acceptació actuals per als nous membres de Softcatalà són els que podeu trobar a continuació. Si hi esteu interessat però teniu algun dubte, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.

  • L’aspirant a membre hauria d’explicar les seves contribucions a l’àmbit de la llengua catalana i/o les noves tecnologies i quin és el seu interès per ser membre contactant per correu electrònic a info arrova softcatala.org o mitjançant un altre membre de Softcatalà. Si així ho prefereix, també pot emprar el seu perfil d’usuari al wiki de Softcatalà per detallar quines han estat les seves contribucions.
  • Passades 2 setmanes de la presentació de la proposta d’entrada a la llista privada fòrum, on són tots els membres de Softcatalà, s’aprovarà automàticament la proposta com a membre sempre que no tingui com a mínim 3 vots en contra.
  • Un cop confirmada l’acceptació com a membre, l’aspirant ha de fer saber com a mínim a un membre de Softcatalà el seu nom i cognoms reals. Això no exclou que, sempre que així ho prefereixi, també pugui fer-ho saber a tots els membres a la llista privada fòrum quan s’hi presenti per primera vegada.