Traductor

Compartiu

Neteja
Copia el text

El traductor de Softcatalà és un traductor automàtic entre el català i les llengües següents: castellà, anglès, portuguès, francès, occità (aranès) i aragonès. És basat en el projecte de programari lliure Apertium. Per a la traducció anglès-català es fa servir també un traductor neuronal desenvolupat per Softcatalà (vegeu les preguntes més freqüents sobre el traductor neuronal). Tingueu present que els resultats d’una traducció automàtica no són mai completament fiables i requereixen sempre una revisió experta.

Softcatalà col·labora en el manteniment i la millora dels diversos parells de llengües afegint paraules i regles noves. Si voleu ajudar a millorar el traductor, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres.

Privacitat de les dades. Els textos s’envien al servidor de Softcatalà mitjançant una connexió segura. No s’emmagatzemen ni els textos originals ni les traduccions. Les úniques dades que conservem, amb finalitats estadístiques, són el dia i l’hora de la traducció, el sentit de la traducció, la longitud del text traduït i, només si s’ha marcat la casella de millora del traductor, les paraules desconegudes. Vegeu l’avís legal.

Baixeu l'aplicació per al vostre telèfon

El traductor de Softcatalà funciona gràcies a