logo Corrector ortogràfic de català (valencià) per a Mozilla

Corrector ortogràfic de català (valencià) per a Mozilla

Altres versions
2,76 (123 vots)
4717 baixades

Compartiu

El Corrector ortogràfic de valencià per a Mozilla serveix per a qualsevol dels productes següents: Firefox, Thunderbird, SeaMonkey i KompoZer. Us permetrà verificar l’ortografia de les formes valencianes del català dels vostres correus electrònics o formularis.

Aquest corrector conté totes les entrades de la versió general, però afegint-hi les formes recollides per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, com ara la doble accentuació d’alguns mots i les noves entrades del diccionari ortogràfic. En total conté més de 180.000 arrels de paraula.

Instal·lació

  • Amb el Firefox o el SeaMonkey:
  1. Cliqueu l’enllaç de baixada.
  2. A la part superior de la pàgina us apareixerà un missatge dient que El Firefox ha evitat que aquest lloc instal·li cap programari al vostre ordinador.
  3. A la banda dreta del missatge apareixerà un botó Permet. Cliqueu-lo i a continuació ja podreu instal·lar el corrector.
  4. Per tal que el complement sigui funcional, caldrà reiniciar l’aplicació.
  • Amb el Thunderbird o el KompoZer:
  1. Cliqueu amb el botó secundari a l’enllaç corresponent del vostre sistema operatiu i trieu l’opció «Anomena i desa…» per a baixar el fitxer i desar-lo al disc.
  2. Aneu al menú Eines > Complements i premeu el botó Instaŀla… que es troba en el gestor d’extensions.
  3. Trieu el fitxer del diccionari que heu baixat al vostre ordinador i deixeu que s’intal·li.
  4. Per tal que el complement sigui funcional, caldrà reiniciar l’aplicació.

Nota: el número de la versió a Baixada fa referència a la versió del corrector, no pas a la versió dels programes de Mozilla.


Comentaris