Imatge destacada 1 del Thunderbird
Imatge destacada 2 del Thunderbird
Imatge destacada 3 del Thunderbird

El Thunderbird és un client de correu lliure, de codi obert i gratuït, disponible per a Windows, Linux i macOS. És un dels projectes que desenvolupa i ofereix l’associació Mozilla, així com el Firefox o el Common Voice, entre d’altres.

El client de correu té una gran quantitat d’opcions de personalització. Incorpora les característiques més útils que pot necessitar un client de correu avui en dia: filtres de missatges, gestió del correu brossa amb auto-aprenentatge, etc. Tot això juntament amb les opcions a les quals podem estar més habituats, com ara la cerca de missatges o una llibreta d’adreces personal. A més, compta a diverses opcions de privadesa que us permeten protegir l’accés als vostres correus, així com protegir-vos de la pesca electrònica (phishing) o d’enllaços i imatges maliciosos.

A més a més, el Thunderbird, a l’igual que el navegador Firefox, disposa d’un gestor de complements integrat que us possibilitarà ampliar les seues funcions, afegint-hi eines útils, personalitzacions, etc. També es pot accedir als complements a través del seu lloc web, però al gestor integrat us apareixeran directament les compatibles amb el vostre Thunderbird.

Complements per al Thunderbird

Si teniu el programa en una altra llengua i el voleu tenir també en català, podeu instal·lar els paquets d’idioma següents:

Poden fer-vos servei, també, les extensions següents:

Gestor de complements del Thunderbird

Podeu trobar més complements al Gestor de Complements integrat de l’aplicació.

Instaŀlació de complements

  1. Cliqueu amb el botó secundari a l’enllaç del vostre sistema operatiu i trieu l’opció «Anomena i desa…» per a baixar el fitxer i desar-lo al disc.
  2. Des del Mozilla Thunderbird, obriu la finestra de Complements des del menú Eines.
  3. Cliqueu al botó «Instaŀla», trobeu el fitxer que heu baixat i cliqueu a «D’acord».

Comentaris