Imatge destacada 1 del Thunderbird
Imatge destacada 2 del Thunderbird
Imatge destacada 3 del Thunderbird

El Thunderbird és un client de correu lliure, de codi obert i gratuït, disponible per a Windows, Linux i macOS. És un dels projectes que desenvolupa i ofereix l’associació Mozilla, així com el Firefox o el Common Voice, entre d’altres.

El client de correu té una gran quantitat d’opcions de personalització. Incorpora les característiques més útils que pot necessitar un client de correu avui en dia: filtres de missatges, gestió del correu brossa amb auto-aprenentatge, etc. Tot això juntament amb les opcions a les quals podem estar més habituats, com ara la cerca de missatges o una llibreta d’adreces personal. A més, compta a diverses opcions de privadesa que us permeten protegir l’accés als vostres correus, així com protegir-vos de la pesca electrònica (phishing) o d’enllaços i imatges maliciosos.

A més a més, el Thunderbird, a l’igual que el navegador Firefox, disposa d’un gestor de complements integrat que us possibilitarà ampliar les seues funcions, afegint-hi eines útils, personalitzacions, etc. També es pot accedir als complements a través del seu lloc web, però al gestor integrat us apareixeran directament les compatibles amb el vostre Thunderbird.

Complements per al Thunderbird

Si teniu el programa en una altra llengua i el voleu tenir també en català, podeu instal·lar els paquets d’idioma següents:

Poden fer-vos servei, també, les extensions següents:

Gestor de complements del Thunderbird

Podeu trobar més complements al Gestor de Complements integrat de l’aplicació.

Instaŀlació de complements

  1. Cliqueu amb el botó secundari a l’enllaç del vostre sistema operatiu i trieu l’opció «Anomena i desa…» per a baixar el fitxer i desar-lo al disc.
  2. Des del Mozilla Thunderbird, obriu la finestra de Complements des del menú Eines.
  3. Cliqueu al botó «Instaŀla», trobeu el fitxer que heu baixat i cliqueu a «D’acord».

Comentaris

Cesc

Cesc

Sembla una bona eina, si comences de zero, ara jo intento pasar de Outlook a TB i sols tens problemes amb la versió, que ha der de de 32 o 64 bits les dues, altrament no et deixa, no pasa l'agenda ni les tasques, l'agenda es pot pasar a traves d'un fitxer ics i et canvia el nom de moltes cites, sobretot les repetides en els anys ,
De moment millor seguir amboutlook, i pagant

Respon
Cesc

Cesc

Es pot importar les dades de l'outlook a Thunderbird?

Respon
Xavi

Xavi

No importa el calendari i les tasques.
No deixa si son versions diferents de 32 o 64 bits