Les característiques principals del Firefox en valencià són la rapidesa i la facilitat d’instal·lació i d’utilització. És una aplicació molt lleugera i ràpida, alhora que compleix amb els principals estàndards d’Internet. Ara, a més, permet la instal·lació del Firefox en valencià, sense haver d’afegir cap extensió addicional.

El navegador incorpora un gran nombre de funcions que en faciliten la utilització: plenament funcional només amb el teclat, barra d’eines personalitzable, administrador de marcadors, integració de cercadors d’Internet, blocatge de les finestres emergents no sol·licitades, navegació ràpida en pestanyes separades per a cada web que es visita, administrador de contrasenyes, baixada automàtica i simple de fitxers, protecció contra el seguiment, instal·lació de certificats, etc.

Nota: per motius tècnics, en les plataformes mòbils Android i iOS el Firefox no pot aparèixer en valencià, només en català general. A més a més, en les plataformes mòbils Android i iOS, el Firefox apareix en la llengua configurada en el sistema operatiu. Si voleu la interfície del Firefox en català configureu l’aparell en català com a primera llengua (instruccions per a l’Android i l’iOS), així assegureu que sol·liciteu contingut en català en navegar per Internet. Alternativament, podeu configurar la interfície en català de forma independent de la llengua de l’aparell anant a Paràmetres > General > Llengua.

Ajuda

Complements

Si teniu el navegador en una altra llengua i el voleu tenir també en valencià, podeu instal·lar la versió i els paquets de llengua següents:

Poden fer-vos servei, també, les extensions següents:


Comentaris