El Mozilla Firefox en català (valencià) és un navegador web gratuït, de codi obert, basat en el codi desenvolupat dins el projecte Mozilla.org.

Les característiques principals del Firefox en valencià són la rapidesa i la facilitat d’instal·lació i d’utilització. És una aplicació molt lleugera i ràpida, alhora que compleix amb els principals estàndards d’Internet. Ara, a més, permet la instal·lació del Firefox en valencià, sense haver d’afegir cap extensió addicional.

El navegador incorpora un gran nombre de funcions que en faciliten la utilització: plenament funcional només amb el teclat, barra d’eines personalitzable, administrador de marcadors, integració de cercadors d’Internet, blocatge de les finestres emergents no sol·licitades, navegació ràpida en pestanyes separades per a cada web que es visita, administrador de contrasenyes, baixada automàtica i simple de fitxers, protecció contra el seguiment, instal·lació de certificats, etc.

Nota: per motius tècnics, en les plataformes mòbils Android i iOS el Firefox no pot aparèixer en valencià, només en català general. A més a més, en les plataformes mòbils Android i iOS, el Firefox apareix en la llengua configurada en el sistema operatiu. Si voleu la interfície del Firefox en català configureu l’aparell en català com a primera llengua (instruccions per a l’Android i l’iOS), així assegureu que sol·liciteu contingut en català en navegar per Internet. Alternativament, podeu configurar la interfície en català de forma independent de la llengua de l’aparell anant a Paràmetres > General > Llengua.

Ajuda

Complements

Si teniu el navegador en una altra llengua i el voleu tenir també en valencià, podeu instal·lar la versió i els paquets de llengua següents:

Poden fer-vos servei, també, les extensions següents:

Referències


Comentaris