Avís important

Softcatalà dedica els seus esforços en traduir i mantenir la qualitat del paquet ofimàtic LibreOffice. La traducció actual de l’Apache OpenOffice no ha estat revisada i per tant no podem assegurar-ne la qualitat.


L’Apache OpenOffice és un paquet ofimàtic lliure amb el qual es poden crear documents dinàmics, analitzar dades, dissenyar agradables presentacions, produir dibuixos espectaculars i moltes altres coses. Disponible en català i moltes altres llengües per a Windows, Linux i Mac. És compatible amb molts formats ofimàtics, entre els quals els del Microsoft Office. És utilitzat normalment tant en entorns domèstics com acadèmics i empresarials.

 

Informació addicional

Tot seguit teniu recursos relacionats amb l’Apache OpenOffice que podeu instal·lar de forma addicional.

Els següents diccionaris ja els incorpora l’instal·lador en català, però els teniu disponibles igualment per a qualsevol versió del LibreOffice o l’Apache OpenOffice:


Comentaris

Daniel

Daniel

Hola, avui he reinstal·lat un portàtil de zero i després he vingut aquí a instal·lar les eines que em calen, entre elles l'OpenOffice. Després he instal·lat el Malwarebytes free i el Avira Free.
Cada cop que miro d'obrir arxius que abans eren d'Office 2019 el Malwarebytes m'ho impedeix dient que és un Malware.Exploit.Agent.Generic. Els he inclòs a la llista de llocs permesos, com a arxiu i la carpeta sencera i no hi ha manera de poder-los treballar.
Us ho heu trobat abans? què puc fer?

Gràcies per avançat!

Respon
Josep M. Closa

Josep M. Closa

Et recomanem que substitueixis l'obsolet OpenOffice per l'actualitzat LlibreOffice.