El Telegram és una aplicació de missatgeria enfocada en la seguretat i la velocitat: és súper ràpida, senzilla i gratuïta. Podeu utilitzar el Telegram en tots els vostres dispositius alhora, enviar tota mena de fitxers, adhesius, GIF; crear grups, supergrups i canals i interactuar amb bots automatitzats.

Imatge destacada 1 del Telegram
Imatge destacada 2 del Telegram
Imatge destacada 3 del Telegram

Important: El Telegram no porta la traducció catalana de sèrie. Seguiu els passos descrits a la pàgina d’instal·lació del paquet de llengua del Telegram per instal·lar el paquet de traducció al català.


Què és el Telegram?

El Telegram és un conjunt d’aplicacions de missatgeria instantània multiplataforma i de codi obert, focalitzat en la seguretat dels usuaris i la velocitat del servei. Pot utilitzar-se en diversos dispositius al mateix temps: els missatges es sincronitzaran contínuament entre els diferents telèfons, tauletes i ordinadors.

Amb Telegram podeu enviar missatges, fotos, vídeos, adhesius i qualsevol tipus de fitxers (doc, gif, zip, pdf, mp3, etc.) de fins a 1,5 GB cadascú, tot sincronitzat mitjançant el núvol de Telegram. També podeu crear grups de més de 5 000 membres, amb funcionalitats de moderació com la resposta directa, les mencions a usuaris, les etiquetes temàtiques, la possibilitat de destacar missatges importants o un munt d’eines d’administració per gestionar els missatges brossa i usuaris molests. A més, teniu la possibilitat de crear canals per transmetre a una audiència il·limitada. Podeu contactar amb els contactes de l’agenda del vostre dispositiu o trobar-ne de nous a través dels seus noms d’usuari.

Un dels punts forts del Telegram és la seguretat que ofereix en les comunicacions. Per defecte, a qualsevol xat o grup, tots els missatges són xifrats als clients i desxifrats als servidors, per la qual cosa els missatges no es poden interceptar. A més, si l’usuari desitja un nivell més de protecció, els Xats Secrets especials del Telegram utilitzen xifrat extrem a extrem, no deixen rastre als servidors, poden tenir autodestrucció dels missatges i aquests no es poden reenviar. A més, els xats secrets no formen part del núvol de Telegram, només es poden accedir amb el dispositiu amb què es van crear. Gràcies a que les aplicacions són de codi obert, tot això es pot comprovar i verificar, no cal que us refieu de la paraula de ningú.

El Telegram en català.

Les aplicacions de Telegram es tradueixen a Softcatalà des de fa temps, però el català encara no s’ha inclòs a les traduccions oficials del Telegram. Seguiu els passos descrits a la pàgina d’instal·lació del paquet de llengua del Telegram per instal·lar el paquet de traducció al català.


Comentaris

Hèctor

Hèctor

El meu OS del PC és Windows 7 de 32 bits, i només trobo la versió de 64 bits que no m'atreveixo a instal·lar x temor a que no siguin compatibles.
En sabeu alguna cosa?

Respon
Josep M.

Josep M.

Hola Hèctor,
Passa't per la pàgina https://desktop.telegram.org/ i te'l descarregues i instal·les. Després segueixes les instruccions de la nostra pàgina per posar-lo en català.

josep1940

josep1940

com mel baixo?
pc o telef.

Respon
Joan Montané

Joan Montané

Si fas clic a la plataforma, t'enviarà a la pàgina de baixada corresponent.