Gràcies al seu nou disseny, l’aplicació Google Maps per a telèfons i tauletes Android, fa que la navegació pel vostre món sigui més ràpida i fàcil. Trobeu els millors llocs de la ciutat i la informació que necessiteu per arribar-hi.

  • Mapes complets i precisos en 220 països
  • Navegació GPS indicada per veu per anar en cotxe, en bicicleta i a peu
  • Indicacions de transport i mapes de més de 15.000 pobles i ciutats
  • Trànsit, informes d’incidents i canvi de ruta dinàmic en temps real
  • Informació detallada per a més de 100 milions de llocs
  • Street View i imatges d’interiors de restaurants i museus, entre d’altres

* Algunes funcions no estan disponibles en tots els països.

Des del juny de 2023, el navegador Google Maps ofereix indicacions de veu en català. Cal tenir el sistema operatiu configurat en català i, en el cas d’Android, assegurar-se a la configuració de l’aplicació (a Configuració > Configuració de la navegació > Selecció de veu) que la veu seleccionada és «Predeterminada (català)». També podeu consultar aquesta guia per a trobar alternatives que sí que ofereixen indicacions de veu en català.


Comentaris

Ramon

Ramon

Les últimes versions de Here We Go ja no porten el guiatge de veu en català.
Jo ho he resolt desinstal·lant l'aplicació actualitzada i instal·lant-ne una del 2018 quan encara tenia la nostra llengua.
Per Android, aquestes són les versions antigues descarregables

https://here-maps.uptodown.com/android/versions

Respon
JOSEP

JOSEP

En el navegador "Here we go" com es pot posar la veu en català ??.Doncs no figura a la llista d'idiomes a la nova versió

Respon
Josep M. Closa

Josep M. Closa

Potser el millor seria posar-ho en un comentari al repositori des d'on es baixa l'aplicatiu: https://play.google.com/store/apps/details%3Fhl%3Des_419%26id%3Dcom.here.app.maps%26referrer%3Dutm_source%253Dgoogle%2526utm_medium%253Dorganic%2526utm_term%253Dhere%2Bwe%2Bgo&ved=2ahUKEwjwkduagJvzAhXRQvEDHc5CDWwQFnoECAoQBQ&sqi=2&usg=AOvVaw03pYWZq528OLTbe5d6-kpE

Gemma

Gemma

Hola bona Tarda!
El sistema de guia amb la veu de l'app instal·lada en un iphone en català NO funciona: amb el so activat, només guia amb la veu si el sistema opretiu està en español. Sabeu si hi ha alguna manera de resoldre-ho? Gràcies!

Respon
Aleix Vidal i Gaya

Aleix Vidal i Gaya

Hola Gemma. El Google Maps està traduït al català, però no inclou el nostre idioma en el servei de guia per veu en la navegació. Pots reclamar-ho als fabricants (a Google i a Apple), i també pots buscar serveis alternatius, com el de Waze. Gràcies.

Dolors

Dolors

També "Here we go" te veu en català i és molt bon navegador. És una actualització del que va desenvolupar Nokia.