Seguiment en tercers

En aquesta pàgina se segueix com està el corrector ortogràfic en les diferents pàgines de projectes o distribucions de Linux.

Projecte Referència Responsable Versió Notes
Softcatalà (fitxes) general+valencià, partició de mots i tesaurus, valencià Joan Montané 3.0.5 Extensió 4en1 per al LibO i extensió amb valencià per a l’AOO
Mozilla

general

valencià

Toni Hermoso 3.0.5 Diccionari ortogràfic per al Hunspell/Myspell, distribuït com a extensió de Mozilla
LibreOffice (extensions)

general

valencià

Joan Montané 2.5.0 Diccionari ortogràfic per al Hunspell/Myspell, distribuït al web d’extensions del LibreOffice
LibreOffice (bundled) 4en1 Joan Montané 3.0.5 Diccionari ortogràfic (general i valencià), partició de mots i tesaurus (sinònims i mots relacionats) inclosos a l’instal·lador del LibreOffice, a partir de la 4.2.1. A Windows, només si el locale detectat és català,valencià o espanyol, altrament no instal·la els diccionaris catalans.
Apache OpenOffice

3en1

valencià

Joan Montané 3.0.0 Diccionari ortogràfic general, partició de mots i tesaurus. Encara no es distribueix amb l’instal·lador de l’AOO. L’extensió per al valencià usa el locale ‘ca-ES’.
Aspell general + valencià ?? 2.1.5 Motor de correcció ortogràfica en desús.
Hunspell/Myspell

 general

valencià

Jaume Ortolà 3.0.5 Diccionari ortogràfic per al Hunspell/Myspell. Els productes de Mozilla (p.ex. el Firefox i el Thunderbird) i el LibreOffice i l’OpenOffice utilitzen el Hunspell. Myspell fou el motor de correcció en què es basà el Hunspell.
Ispell ?? ?? ?? Motor de correcció ortogràfica en desús, substituït per myspell/hunspell.
Debian general+valencià Jordi Mallach 2.3.0 «softcatala-spell» és un paquet font que conté diccionaris per a /usr/share/dict, aspell, ispell i hunspell/myspell. S’inclouen variants valencianes per l’aspell i myspell. Comantingut amb Agustín Martín Domingo en aquest dipòsit Git.
Ubuntu

general+valencià

(prové de Debian)

David Planella (contacte, el mantenidor és en Jordi Mallach) 2.3.0 Vegeu la nota de Debian.
Chromium general Joan Montané (darrer en enviar el bug) 0.1 myspell del 2002 (sol·licitada la 3.0.0) Actualitzat mitjançant bug al Chromium, sol·licitat l’actualització a la versió 3.0.0 sense èxit
Catalanitzador per al Mac general Jordi Mas 3.0.0 El Catalanitzador copia el diccionari per a instal·lar-lo com a corrector del sistema