logo Paquet català per al LibreOffice

Paquet català per al LibreOffice

Altres versions
3,12 (37 vots)
10339 baixades

Compartiu

Imatge destacada 1 del Paquet català per al LibreOffice

El paquet català per al LibreOffice permet posar en català la interfície del LibreOffice en els sistemes operatius Linux i Mac. Si busqueu el paquet per a Windows, heu de descarregar l’instal·lador complet i seguir les instruccions següents: instal·lar el LibreOffice en català per a Windows

En aquesta fitxa us oferim el paquet d’interfície en l’estàndard general. També disposeu de la versió en variant valenciana.

Informació addicional


Comentaris

Jordi

Jordi

He instal·lat el LibreOffice i no funciona. Tinc el XP SP3 i un cop instal·lat el programa carrega la careta de presentació i torna a l'escriptori. Ni word ni excel funcionen. He posat la versió 32 bits i he provat la 64 per si un cas. ho he fet manual per dir que vull i que no. Doble click en excel i word i es queda dos segons pensant i res de res.

Respon
raquel

raquel

Mac OSX 10.11.6 . He descarregat correctament el paquet català però quan entro al LibreOffice (versió 5.3.0.3) per configurar l'idioma de la interfície no em surt el català, només "English" i "English default".

Respon
Joan Montané

Joan Montané

Hola Raquel,

si has instal·lat el paquet corresponent a la mateixa versió del LibreOffice, hauries de poder seleccionar el català a Preferències > Configuració de la llengua > Llengües.

També tens l'opció d'instal·lar el LibreOffice Vanilla, disponible a l'App Store i que incorpora els fitxers de la majoria de llengües, inclòs el català.

Atentament,
Joan Montané

Josep

Josep

Hola, no puc instal·lar el Language tool en la versió 5.2 de libreoffice, només em deixa fer-ho en la 4.7, pero no trobe el paquet de català per a aquesta versió, i el paquet 5.2 no em deixa instal·lar-lo.

Algun suggeriment? SAbeu si està en algun repositori?

gràcies

Respon
Joan Montané

Joan Montané

Hola, Josep

el LT es pot instal·lar en la versió 5.2 del LibreOffice. Si et cal ajuda, sisplau, obre un fil al fòrum de SC indicant quin sistema operatiu uses

Elena

Elena

Me he bajado el LibreOffice normal, ok. Luego desde este enlace el paquete en catalán, ok. Cuando abro el paquete de catalán a la hora de instalarlo no me encuentra la versión de LibreOffice, pero le doy dos clics a la opción en blanco que me da y entonces me abre el finder para buscar el LibreOffice, lo selecciono y me dice que la instalación ha sido cancelada, me pide la contraseña de mi cuenta de el ordenador, la pongo y me vuelve a salir que la instalación ha sido cancelada. Llevo bastantes intentos, como se instala?

Respon
Joan

Joan

L'enllaç està mort.

Respon
Xavi Ivars

Xavi Ivars

Hola Joan,

A què et refereixes amb que l'enllaç està mort?