logo Paquet català per al LibreOffice

Paquet català per al LibreOffice

Altres versions
3,27 (79 vots)
36259 baixades

Compartiu

Imatge destacada 1 del Paquet català per al LibreOffice

El paquet català per al LibreOffice permet posar en català la interfície del LibreOffice en els sistemes operatius Linux i Mac. Si busqueu el paquet per a Windows, heu de descarregar l’instal·lador complet i seguir les instruccions següents: instal·lar el LibreOffice en català per a Windows

En aquesta fitxa us oferim el paquet d’interfície en l’estàndard general. També disposeu de la versió en variant valenciana.

Informació addicional


Comentaris

Joan Colera

Joan Colera

Sempre podeu instal·lar l'idioma amb la terminal: sudo apt install libreoffice-l10n-ca

Respon
Arnau

Arnau

Mil gràcies! Portava una bona estona pensant en com coi resoldre l'error de dependències que donaven els fitxers DEB del web oficial.

Joan Colera

Joan Colera

Per cert, si teniu Linux i us ve preinstal·lat el Libre Office 7.3.3.2, els debs d'instal·lació de l'idioma podeu baixar-los. El problema és engegar-los per a fer la traducció perquè no es resolen les dependències i per tant no funcionen

Respon
Joan Colera

Joan Colera

Per als qui useu la versió 3.3.2 de Libreoffice en Ubuntu 22.04 LTS, podeu trobar-vos que només isquen per defecte els idiomes predetermiants bàsics (anglés americà/anglés) i que no podeu traduir-los al català perquè els DEB no funcionen perquè no es poden resoldre les dependències. Vos diré que no tinc ni idea per què no funcionen aquests DEB (estic mirant-ho), però la solució és ben senzilla: Obriu la Terminal i introduïu la següent ordre: sudo apt install libreoffice-l10n-ca
Ara podeu tornar a obrir Libreoffice 7.3.3.2 i mirar els idiomes a triar. Ja teniu Libre Office en català. Els diccionaris funcionaran igualment.

Respon
Ramon mateu

Ramon mateu

Moltes gràcies company! Sóc usuari d'ubuntu des de la versió 10.04 i actualment m'he passat a linuxmint. Després de la darrera actualització linuxmint 22-vera per primera vegada m'he trobat que no incloïa el català com a llengua de l'interficie

Joan Briansó

Joan Briansó

He baixa i instal·lat el Libre Office 7.3.3. en inglés en el SO Ubuntu 20.04 sense cap problema. Baixo el paquet en català per al Libre Office, i alhora d'instal·lar em diu que te dependències incomplertes i que no l'instal·la. Com puc solucionar-ho?

Respon
Albert

Albert

Hola,
No hi ha maneres de poder instal·lar el paquet català al LibreOffice a programari iOS. Catalanitzador i altres propostes escrites abans no funcionen.
Alguna solució?
Mercès.

Respon
Josep M. Closa

Josep M. Closa

La versió més actual del LibreOffice t’hauria hagut de resoldre el problema.

Mercè

Mercè

Jo tampoc puc baixar-me'l, em surt un missatge de mirrors i m'agradaria molt poder-lo tenir des d'avui mateix. Si no me l'hauré de baixar en castellà.
Em surt el següent missatge. No és una pàgina autèntica?:
The page you requested could not be found
For a list of all mirrors please go to this page: https://download.documentfoundation.org/mirmon/allmirrors.html

Algú em pot ajudar? Gràcies!

Respon
Artur

Artur

Hola, Mercè, sembla que s'ha canviat el directori on LibreOffice emmagatzemava les baixades. Ja hem actualitzat els enllaços, moltes gràcies per l'avís!

Nabor

Nabor

Bona tarda.

No deixa baixar LibreOffice ni el paquet en Català.
Copio el que surt en clicar el link de descàrrega.

The page you requested could not be found
For a list of all mirrors please go to this page: https://download.documentfoundation.org/mirmon/allmirrors.html

Moltes gràcies per la vostra tasca.

Salutacions cordials

Respon
Artur

Artur

Gràcies per avisar! Hem corregit l'enllaç de baixada, ja hauríeu de poder baixar el paquet sense problemes.

MARIA

MARIA

Hola! No puc baixar-me el paquet en català del libre office pel mac, em redirigeix a una pàgina extranya. Podrieu ajudar-me?

Respon
Joan Montané

Joan Montané

Gràcies per avisar, Maria. Revisem què passa i ho corregim.

Marc

Marc

A mi també em passa, no puc descarregar el paquet català per a la interfície. Heu pogut solucionar-ho? Gràcies!

Eva

Eva

Hola,
Avui m'he baixat el LibreOffice en català i em surt amb castellà. Algú em pot dir com ho puc fer per canviar-ho al català si us plau? Moltes gràcies! Per cer utilitzo Windows

Respon
Joan Montané

Joan Montané

Hola, Eva

L'instal·lador del paquet ofimàtic, i també el LibreOffice, apareix en la llengua del sistema operatiu. Segurament tens el Windows configurat en castellà.

El que hauries de fer és:

  1. Desinstal·lar el LibreOffice
  2. Configurar el Windows en català, la forma més fàcil és amb el Catalanitzador
  3. Tornar a instal·lar el LibreOffice

M.Rosa

M.Rosa

Fa anys que faig server aquest programari i el paquet català. Mai he tingut problema i el recomano molt, però avui no sé què passa. He baixat l'actualització del 7.1 en el mac que sempre utilitzo, sense problema, però el paquet de català no hi ha forma d'instal·lar-lo. Em dona error. Quan obro el LibreOffice em surt en anglès i com que no puc instal·lar el complement de català no hi ha forma de canviar l'idioma de funcionament. Sabeu si passa alguna cosa en aquesta darrera versió?
Moltes gràcies per la feina

Respon
A. Bigas

A. Bigas

Bon dia. A mi em passa el mateix. Quin és el problema?

Joan Montané

Joan Montané

Hola, M. Rosa

Els canvis en les diferents versions de Mac de vegades donen problemes al LibreOffice. No hauries de tenir cap problema, però de vegades passa. Assegura't d'intentar instal·lar el paquet de llengua amb drets d'administrador i llegir qualsevol missatge d'error que pugui aparèixer.

Si tot i les indicacions anteriors segueixes tenint problemes, pots instal·lar la versió Vanilla LibreOffice que hi ha l'App Store. És el mateix LibreOffice, però ja porta el paquet de llengua de moltes llengües, entre elles el català.

Pau

Pau

Moltíssimes gràcies. He intal·lat el libre office, després m'he baixat aquesta extensió i el meu Mac m'ha demanat els permisos corresponents i ho ha activat directament. Ah! cal dir que s'ha de tancar i tornar a obrir el libre office. No he trobat cap problema. Molt bona feina nois!

Respon
Josep M. Closa

Josep M. Closa

Gràcies!

Israel

Israel

Hola, m´he baixat primer el libreoffice per a MAC, un cop instalat m´he descarregat el paquet català. l´he instalat i no surt res, ni a les aplicacions ni a la pestanya per cambiar l´idioma. ¿m´ajudaríeu?.

Respon
Josep

Josep

Quant instal·lo el LibreOffice 6.1 em desapareix l'escriptori Linkat i me'n surt un altre amb trets de linkat i ubuntu, no sé per què? Si a algú li ha passat i em pot ajudar ho agrairia.

Respon
Joan Montané

Joan Montané

Hola, Josep

Prova a escriure aquesta pregunta al fòrum, potser allà et puguin ajudar

Diana

Diana

Hola!
Me l'he descarregat i se m'ha instal·lat en anglès (treballo amb Mac)... Com puc fer perquè s'instal·li en català?

Respon
Joan Montané

Joan Montané

Hola, Diana

Dispensa en retard en contestar. Si has instal·lat el paquet de llengua i tens el sistema operatiu configurat en català, el LibreOffice hauria d'aparèixer en català. Si tens el sistema operatiu en una altra llengua, prova a configurar-lo en català. També pots forçar que el LibreOffice aparegui en català anant a la configuració d'aquest programa.

ESTHER

ESTHER

Hola, ho acabo d'aconseguir, a la fi ja tinc el LibreOffice en català. Moltes gràcies

Respon
lluis

lluis

si teniu el libreofice no cal tenir el pack de windows. oi?.

ara em diu que s'ha m'ha acabat la llicència i que n'haig de comprar una nova. Anualment 69 euros o menusalment 7 euros. Amb libroofice ja ho tindré resolt oi?.

Que feu ensuite que teniu MAC?

Respon
Joan Montané

Joan Montané

Hola, Lluís

El LibreOffice és un suite ofimàtica molt completa que permet cobrir totes, o gran part, de les funcions del paquet Office de Microsfot. El LibreOffice és de codi lliure, gratuït i multiplataforma (Windows, Linux i Mac)

Jordi

Jordi

He instal·lat el LibreOffice i no funciona. Tinc el XP SP3 i un cop instal·lat el programa carrega la careta de presentació i torna a l'escriptori. Ni word ni excel funcionen. He posat la versió 32 bits i he provat la 64 per si un cas. ho he fet manual per dir que vull i que no. Doble click en excel i word i es queda dos segons pensant i res de res.

Respon
raquel

raquel

Mac OSX 10.11.6 . He descarregat correctament el paquet català però quan entro al LibreOffice (versió 5.3.0.3) per configurar l'idioma de la interfície no em surt el català, només "English" i "English default".

Respon
Joan Montané

Joan Montané

Hola Raquel,

si has instal·lat el paquet corresponent a la mateixa versió del LibreOffice, hauries de poder seleccionar el català a Preferències > Configuració de la llengua > Llengües.

També tens l'opció d'instal·lar el LibreOffice Vanilla, disponible a l'App Store i que incorpora els fitxers de la majoria de llengües, inclòs el català.

Atentament,
Joan Montané

Josep

Josep

Hola, no puc instal·lar el Language tool en la versió 5.2 de libreoffice, només em deixa fer-ho en la 4.7, pero no trobe el paquet de català per a aquesta versió, i el paquet 5.2 no em deixa instal·lar-lo.

Algun suggeriment? SAbeu si està en algun repositori?

gràcies

Respon
Joan Montané

Joan Montané

Hola, Josep

el LT es pot instal·lar en la versió 5.2 del LibreOffice. Si et cal ajuda, sisplau, obre un fil al fòrum de SC indicant quin sistema operatiu uses

Elena

Elena

Me he bajado el LibreOffice normal, ok. Luego desde este enlace el paquete en catalán, ok. Cuando abro el paquete de catalán a la hora de instalarlo no me encuentra la versión de LibreOffice, pero le doy dos clics a la opción en blanco que me da y entonces me abre el finder para buscar el LibreOffice, lo selecciono y me dice que la instalación ha sido cancelada, me pide la contraseña de mi cuenta de el ordenador, la pongo y me vuelve a salir que la instalación ha sido cancelada. Llevo bastantes intentos, como se instala?

Respon
Joan

Joan

L'enllaç està mort.

Respon
Xavi Ivars

Xavi Ivars

Hola Joan,

A què et refereixes amb que l'enllaç està mort?