WordPress és el gestor de continguts (CMS) més utilitzat en la web, i es pot utilitzar per a crear des de blogs senzills fins a llocs web complexos, i fins i tot aplicacions.

WordPressWordPress és el gestor de continguts (CMS) més utilitzat en la web, i es pot utilitzar per a crear des de blogs senzills fins a llocs web complexos. Està desenvolupat des dels seus inicis amb els principis de l’estètica, els estàndards web i la usabilitat.

WordPress és programari lliure, i el seu nucli està desenvolupat per centenars de voluntaris, i traduït a desenes de llengües. Per això, es diu que WordPress és lliure i alhora no té preu.

Tot i no tractar-se d’un projecte de Softcatalà pròpiament dit (la gestió de la traducció i coordinació del projecte es realitza a WordPress.org, i hi col·labora gent de fora de Softcatalà), membres de Softcatalà col·laboren i lideren les tasques de traducció del gestor de continguts i dels milers d’extensions i temes disponibles.

Entre les tasques de traducció no està només traduir les noves cadenes del WordPress. També treballem activament en aplicar millores i correccions a milers de cadenes ja traduïdes, gràcies als informes de qualitat que des de Softcatalà generem automàticament.


Recursos:

Taller de traducció de WordPress