logo OpenOffice.org

OpenOffice.org

Compartiu

Important: el projecte OpenOffice.org es va discontinuar l’any 2011 i, per tant, també el projecte de localització. En són hereus els projectes LibreOffice i Apache OpenOffice. Els esforços de Softcatalà es destinen principalment en traduir el LibreOffice.

L’OpenOffice.org és un paquet ofimàtic de programari lliure (sota la llicència LGPL) d’Oracle. Inclou un processador de textos (Writer) compatible amb el Microsoft Word, un gestor de fulls de càlcul (Calc) compatible amb el Microsoft Excel, un editor de presentacions (Impress) compatible amb el Microsoft PowerPoint, un editor de bases de dades (Base) que pot importar bases de dades del Microsoft Access, un editor de dibuixos vectorials i gràfics (Draw) i un editor de fórmules matemàtiques (Math).

Imatges

Ajuda i preguntes més freqüents

Si tens dubtes sobre l’OpenOffice o la seva instal·lació consulta el nostre recull de preguntes més freqüents sobre l’OpenOffice.org.

Notícies

Material de promoció

  • Bàners de l’OpenOffice.org 2.0 en català.
  • Fulletó de promoció de l’OpenOffice.org 2.0 en català.

Enllaços d’OpenOffice.org

Articles

Allibereu-vos – Utilitzeu l’OpenOffice.org

Agraïments

Aquest projecte no hauria estat possible sense l’ajuda, entre altres, de les següents persones:

Vicky Alins, Marc Belzunces, Judith Bosch, Jesús Corrius, Òscar del Pozo, Miquel Escarrà, Mireia Farrús, Vicent Fornés, Adolf Fuertes, David Gil, Anna Grau, Pere Gualler, Ester Haba, Toni Hermoso, Adolf M. Iglesias, Pau Iranzo, Jordi Irazuzta, Amaia Iturraspe, Jordi Jover, Quico Llach, Marcel López, Jordi Mallach, Jordi Mas, Laia Miralles, Josep Molés, Núria Montesinos, Joan Moratinos, Jesús Moreno, Míriam Pérez, Pere Pasqual Pérez, Josep Puigdemont, Toni Rosado, Jordi Serratosa, Xavi Serrats, Begonya Soler, Josep M. Suelves, Laura Vilanova, Martí Villaret, Sílvia Miranda, Oriol Gordó. També Montse Font Roura, Judith Rodríguez, Maria Luna i Marta Grané del TERMCAT per la seva ajuda en la traducció de la documentació de la versió 3.0 i 3.1.