logo Apache OpenOffice

Apache OpenOffice

Compartiu

L'Apache OpenOffice és un paquet ofimàtic lliure (codi obert i distribució gratuïta) que inclou eines com a processador de textos, full de càlcul, presentacions, eines per al dibuix vectorial i base de dades.

Important: Softcatalà dedica els seus esforços en traduir i mantenir la qualitat del paquet ofimàtic LibreOffice. La traducció actual de l’Apache OpenOffice no ha estat revisada i per tant no podem assegurar-ne la qualitat.

L’Apache OpenOffice és un paquet ofimàtic lliure (codi obert i distribució gratuïta) que inclou eines com a processador de textos, full de càlcul, presentacions, eines per al dibuix vectorial i base de dades. Està disponible per a diverses plataformes, tals com Microsoft Windows, GNU/Linux, BSD, Solaris i Mac OS X.

La traducció de l’Apache OpenOffice està fet per Softcatalà, però no s’assegura la qualitat de la mateixa, atès que els esforços s’han centrat en el paquet ofimàtic LibreOffice, on la feina de revisió ha estat molt més exhaustiva.

Traducció

La traducció es realitza des del «Pootle» de l’Apache OpenOffice. El registre s’ha de demanar a través de la llista de traducció del projecte a la fundació Apache:

Descàrrega

Zona pencaire

Si voleu col·laborar en la traducció de l’Apache OpenOffice, adreceu-vos als usuaris Joan Montané o Pau Iranzo.