Imatge destacada 1 del OsmAnd

L’OsmAnd (OpenStreetMap Automated Navigation Directions) és una aplicació per Android, iOS i Blackberry completament lliure i que es basa en la base de dades oberta d’OpenStreetMap. Permet l’ús de mapes de vectors i de tessel·les tant en línia com fora de línia.

D’entre les seves característiques hi destaquen la cerca de punts d’interès, el càlcul i seguiment de rutes, l’ús dels modes a peu/bicicleta/cotxe, la creació i gestió de traces o l’enviament de dades directament a OpenStreetMap.

Mapa català per l’OsmAnd

Al Rebost de Softcatalà hi trobareu un mapa generat per Softcatalà que us permet tenir a l’OsmAnd tots els territoris de parla catalana en un únic mapa: Mapa català per a l’OsmAnd.


Comentaris

Josep

Josep

Com a senderista, el 2014 vaig començar a fer servir el mòbil com a GPS. Després de provar moltes apps de GPS em vaig quedar amb ViewRanger i Wikiloc. La primera perquè podia tenir-hi el mapa raster de www.ign.es fora de línia. La segona, perquè a banda de ser de casa nostra permet tenir diversos mapes en línia, inclosos els de www.icgc.cat que per definició i toponímia són (en la meva opinió) els millors. ViewRanger s'acaba perquè va ser adquirida per OutdooActive i no ens acaba d'agradar a els/les usuaris/àries de ViewRanger. I estic provant OsmAnd que permet un munt de possibilitats, és de codi lliure i està en català.

Respon