L'OnionShare és una eina de programari lliure que us permet compartir fitxers de qualsevol mida de manera segura i anònima.

Imatge destacada 1 del OnionShare

L’OnionShare és una eina de programari lliure que us permet compartir fitxers de qualsevol mida de manera segura i anònima, fent servir els serveis onion del Tor. Funciona iniciant un servidor web directament en el vostre ordinador i fent-lo accessible com a una adreça web Tor impossible d’esbrinar. D’aquesta manera, els usuaris poden carregar aquesta adreça al Navegador Tor per a baixar els vostres fitxers, o pujar-vos-en. No requereix instal·lar un servidor extern, utilitzar un servei de compartició de fitxers de tercers, ni tan sols iniciar sessió en cap compte.

A diferència d’altres serveis, com ara el correu electrònic, el Firefox Send, el Google Drive, el DropBox, el WeTransfer, o pràcticament qualsevol altra manera de compartir fitxers, quan utilitzeu l’OnionShare no doneu a cap empresa accés als fitxers que hi compartiu. Ningú més podrà accedir als fitxers que compartiu, sempre i quan compartiu de manera segura l’adreça web impossible d’esbrinar (com per exemple enganxant-la en una aplicació de missatgeria xifrada).

Baixades

L’OnionShare és compatible amb tots els sistemes operatius de sobretaula. A la part superior de la fitxa teniu els enllaços de baixada per al macOS i el Windows. Per a les diferents versions de Linux, teniu les instruccions d’instal·lació a la pàgina de baixades oficial, o podeu compilar la vostra pròpia versió.


Comentaris