Imatge destacada 1 del Google Chrome

El Google Chrome és el navegador de codi obert de Google, disponible en més de 40 idiomes, incloent-hi el català. Està concebut no únicament com un navegador, sinó també com a plataforma per a pàgines i aplicacions web, tenint en compte les característiques del web actual.

Està construït a partir de components d’altres programes de codi lliure, com ara WebKit (motor de dibuix comú amb el Safari, i derivat del KHTML del Konqueror) i Mozilla.

Té la intenció d’aportar més estabilitat, major velocitat i seguretat que els altres navegadors, tot mantenint una interfície simple i eficient.

Si no tinguéssiu la interfície del navegador en català, podeu canviar-la des del mateix navegador anant a:

Personalitza i controla (icona de clau anglesa a la barra d’eines) > Opcions > Intermedi > Canvia la configuració de tipus de lletra i idioma > Idiomes > L’idioma de Google Chrome (seleccioneu català de la llista de llengües disponibles al menú desplegable)


Comentaris

carlos catalino

carlos catalino

Bon Dia
Per defecte he triat la Opcio Catala
Encara hi ha aplicacions de l anterior Office que tinc que desintalar
Tinc que baixar Llibreoffice per fer exercisis
Indica75% de catalanizacion el meu ordinador
Que puc fer?
molt agraït
Catalino

Respon
Artur

Artur

Bon dia Catalino. Si baixes i executes la nostra eina Catalanitzador, podràs configurar la majoria de programari en català en el teu Windows. No obstant això, el que fa el programa és baixar els paquets de llengua de cada programa i instal·lar-los (incloent-hi els del Windows), però podria ser que algun paquet no es trobe al 100% traduït i per tant no es trobe tot al complet en català.

Si tens dubtes específics de cada programa, escriu-nos un comentari en la fitxa del programa en qüestió, o prova de preguntar al fòrum, on hi ha molts usuaris que et podran ajudar.

Francisca Balaguer Nadal

Francisca Balaguer Nadal

D’acord.

Respon