Imatge destacada 1 del Google Chrome

El Google Chrome és el navegador de codi obert de Google, disponible en més de 40 idiomes, incloent-hi el català. Està concebut no únicament com un navegador, sinó també com a plataforma per a pàgines i aplicacions web, tenint en compte les característiques del web actual.

Està construït a partir de components d’altres programes de codi lliure, com ara WebKit (motor de dibuix comú amb el Safari, i derivat del KHTML del Konqueror) i Mozilla.

Té la intenció d’aportar més estabilitat, major velocitat i seguretat que els altres navegadors, tot mantenint una interfície simple i eficient.

Si no tinguéssiu la interfície del navegador en català, podeu canviar-la des del mateix navegador anant a:

Tres punts a la barra d’eines > Configuració > Configuració avançada > Idiomes > Idioma (seleccioneu català de la llista de llengües disponibles al menú desplegable)


Comentaris

Caterina

Caterina

A mi em passa el mateix que al noi del comentari anterior, per més que canvio al català a l'apartat d'idioma continua sortint tot en castellà. Què he de fer, desintal·lar Chrome i tornar-lo a instal·lar des de la vostra web? Gràcies

Respon
Josep M. Closa

Josep M. Closa

Una alternativa molt pràctica és fer servir el Catalanitzador.

David

David

L'última versió que m'ha entrat amb una actualització és exclusivament en castellà. He provat de reinstal·lar-me'l i es posa la versió castellana. Merda, merda, merda.

Respon
ROSA NIUBO LECHA

ROSA NIUBO LECHA

Ting que baixarme un document de CHROME Y NO AMB DEIXA...
QUE HAIG DE FER???

Respon
Joan Montané

Joan Montané

Hola, Rosa

No entenc la teva pregunta. El Google Chrome és un navegador web, serveix per a visitar pàgines web.

Rosa

Rosa

Hola!

El meu sistema operatiu és ubuntu. Quina versió del Crhome he de baixar? La de linux?

Gràcies,

Respon
Artur

Artur

Hola Rosa, sí, concretament el paquet .deb que trobaràs si tries la versió de Linux. De tota manera, el teu sistema operatiu hauria de tindre el Google Chrome a la seua tenda d'aplicacions nativa (la d'Ubuntu, la podràs trobar al menú d'aplicacions).

És més fàcil i còmode per a l'usuari instal·lar el Chrome des de la tenda d'aplicacions d'Ubuntu, encara que també ho pots fer des d'ací!

Salut!

carlos catalino

carlos catalino

Bon Dia
Per defecte he triat la Opcio Catala
Encara hi ha aplicacions de l anterior Office que tinc que desintalar
Tinc que baixar Llibreoffice per fer exercisis
Indica75% de catalanizacion el meu ordinador
Que puc fer?
molt agraït
Catalino

Respon
Artur

Artur

Bon dia Catalino. Si baixes i executes la nostra eina Catalanitzador, podràs configurar la majoria de programari en català en el teu Windows. No obstant això, el que fa el programa és baixar els paquets de llengua de cada programa i instal·lar-los (incloent-hi els del Windows), però podria ser que algun paquet no es trobe al 100% traduït i per tant no es trobe tot al complet en català.

Si tens dubtes específics de cada programa, escriu-nos un comentari en la fitxa del programa en qüestió, o prova de preguntar al fòrum, on hi ha molts usuaris que et podran ajudar.

Francisca Balaguer Nadal

Francisca Balaguer Nadal

D’acord.

Respon