Imatge destacada 1 del Firefox Focus

El Firefox Focus és un navegador per a dispositius mòbils dissenyat per a ser ràpid, senzill i amb un fort èmfasi en la privadesa dels usuaris. La seva interfície és molt simple, minimalista, i el navegador bloca automàticament una gran varietat d’elements que us fan el seguiment mentre navegueu, des del moment que l’obriu fins quan el tanqueu. Esborreu fàcilment l’historial, les contrasenyes i les galetes, per a evitar que us faci el seguiment la publicitat no desitjada.

Captures del Firefox Focus

Captures del Firefox Focus a Android i iOS.

Característiques destacables:

Suprimiu l’historial

Suprimiu fàcilment l’historial, les contrasenyes i les galetes, perquè els anuncis no desitjats no us rastregin mentre navegueu. Toqueu el botó d’esborrar en el camp de cerca i desapareixerà.

Porteu el mode privat al nivell següent

La «navegació privada» no és tan privada a la majoria de navegadors web. El Firefox Focus ofereix privadesa de nivell superior per defecte i està recolzat per Mozilla, l’organització sense ànim de lucre que lluita pels vostres drets a la web.

Protecció contra el seguiment

El Firefox Focus bloca un ample rang de rastrejadors comuns per defecte, incloent-hi rastrejadors socials i aquells tan enganxosos que vénen de coses com els anuncis del Facebook.

Blocatge d’anuncis

El Focus bloca els anuncis que proven de rastrejar-vos a través de les pàgines web. No calen extensions ni complements extra. Amb menys anuncis, obteniu una millor velocitat de càrrega web, el que vol dir que obteniu el que us agrada molt més ràpid.

Vegeu-ho tot més ràpid

El Focus suprimeix els rastrejadors i activa el blocatge de publicitat, pel que les pàgines que mireu requereixen menys dades i carreguen molt més ràpid. A més, ancoreu fins a quatre dreceres en la pàgina principal i aneu als vostres llocs preferits encara més ràpidament sense escriure res.

Més informació.

Teniu més informació sobre l’aplicació i les seves característiques de privadesa al web del Firefox Focus.

Si voleu contribuir a la traducció dels productes de Mozilla, visiteu la pàgina del projecte de traducció.


Comentaris