logo Corrector gramatical LanguageTool per al MS Word

Corrector gramatical LanguageTool per al MS Word

Altres versions
4,50 (6 vots)
3136 baixades

Compartiu

LanguageTool és un programa de revisió lingüística de codi obert per a més de 20 llengües. Amb aquest complement (“add-in”) el podreu fer servir en el Microsoft Word per al Windows.

Aquesta implementació està en català i té opcions de configuració específiques per a aquesta llengua. Però també es pot servir amb les altres llengües que tenen suport en LanguageTool.

Instal·lació

Un cop baixat el fitxer, l’heu de descomprimir i executar el programa setup.exe.

Requisits

  • Requereix Microsoft .Net 4.5.2. Si no el teniu instal·lat, podeu descarregar-lo aquí. No funciona en versions anteriors a Windows Vista SP2.
  • S’ha provat en Microsoft Word 2003, 2007, 2010 i 2013 (Windows).

Com funciona

  • En el MS Word podeu trobar el grup de botons de LanguageTool group en el menú “Complements”. Només hi ha dos botons: Revisa (per a començar la revisió des del paràgraf actual) i Opcions.
  • El text s’envia al servidor de LanguageTool per paràgrafs on és analitzat.
  • Els possibles errors i suggeriments es mostren en un quadre de diàleg.

Comentaris

Natalia

Natalia

Em pasa el mateix que al RY......En el moment que clico a 'Revisa' em diu "No es pot connectar amb el servidor: https://languagetool.org:8081/", es penja i no em deixa tancar el programa (l'he de forçar). Jo tinc el MS Office 2007 i el windows 10... no se que fer

Respon
Ry

Ry

En el moment que clico a 'Revisa' em diu "No es pot connectar amb el servidor: https://languagetool.org:8081/", es penja i no em deixa tancar el programa (l'he de forçar). Treballo amb Windows 7, SO 64 bits (d'aquí ve el problema?), Word 2010. Alguna solució?

Respon
Josep M.

Josep M.

No hauria de provocar cap problema el fet de ser un Windows de 64 bits.
L'MS Office 2010 també és de 64 bits?

Ry

Ry

No, de 32.

Jaume Ortolà i Font

Jaume Ortolà i Font

Bon dia,
Probablement passa perquè alguns dies el servidor de languagetool.org té excés de càrrega. Això està en vies de solució. Tens una altra opció, que és fer servir el servidor de Softcatalà. Vés al botó d'opcions de l'extensió, i on diu Servidor de LanguageTool selecciona "https://www.softcatala.org/languagetool/api/v2/".

Jaume Ortolà i Font

Jaume Ortolà i Font

Pot ser una altra cosa. Va haver-hi un canvi en l'API del servidor de LanguageTool fa pocs mesos. Mira si tens instal·lada l'última versió de l'extensió.

Ramon

Ramon

No em funciona perquè em diu que no es pot connectar al servidor. Alguna solució?

Respon
Josep M.

Josep M.

Segueixes amb el problema de falta de connexió?

Pol

Pol

Seria genial si l'extensió per a Word sigués també compatible per a iOS Mac. Espero que mes endevant es pugui implementar. Gràcies!

Respon