Imatge destacada 1 del Avidemux

L’Avidemux és un editor de vídeo gratuït dissenyat per a tasques simples de tall, filtratge i codificació. Permet l’ús de molts tipus de fitxer, incloent-hi AVI, fitxers MPEG compatibles amb DVD, MP4 i ASF, mitjançant l’ús d’una gran varietat de còdecs d’àudio i vídeo. Les tasques es poden automatitzar utilitzant projectes, cua de tasques i capacitats potents amb scripts.

Amb l’Avidemux podem canviar fàcilment el format i còdecs d’àudio i vídeo, la qualitat, la resolució, la mida i altres característiques dels nostres vídeos.

Nota: La forma més senzilla d’instal·lar-lo és a través del repositori de la nostra distribució, on acostuma a ser-hi.


Comentaris

Rubén

Rubén

Des de la comunitat d'usuaris de Avidemux, gràcies per compartir aquest fantàstic editor de vídeo gratuït. Si necessiteu qualsevol tipus d'informació, no dubteu a contactar-nos.

Respon
David Gimeno

David Gimeno

Hola
M'he descarregat l'avidemux per al meu windows...que malauradament no en se la versió, però és un ordinador que te 7 anys.
Se m'ha instal·lat be però a l'hora d'obrir surt un missatge que diu "no se puede abrir el archivo porque falta api-ms-win-crt-runtime-I1-1-0.dll
Tinc el disc partit, per tant també puc treballar amb linux
Gràcies

Respon
Joan Montané

Joan Montané

Hola, David

L'error que indiques és perquè manca, o està malmesa, una biblioteca (fitxer .dll) en el teu equip Windows. Prova a cercar "no se puede abrir el archivo porque falta api-ms-win-crt-runtime-I1-1-0.dll" en algun cercador web, vejam si trobes com solucionar-ho.