Imatge destacada 1 del Avidemux

L’Avidemux és un editor de vídeo gratuït dissenyat per a tasques simples de tall, filtratge i codificació. Permet l’ús de molts tipus de fitxer, incloent-hi AVI, fitxers MPEG compatibles amb DVD, MP4 i ASF, mitjançant l’ús d’una gran varietat de còdecs d’àudio i vídeo. Les tasques es poden automatitzar utilitzant projectes, cua de tasques i capacitats potents amb scripts.

Amb l’Avidemux podem canviar fàcilment el format i còdecs d’àudio i vídeo, la qualitat, la resolució, la mida i altres característiques dels nostres vídeos.

Nota: La forma més senzilla d’instal·lar-lo és a través del repositori de la nostra distribució, on acostuma a ser-hi.


Comentaris

Miquel Blanchart Tintó

Miquel Blanchart Tintó

Bon dia,

en el cas de voler comprimir un vídeo com ho hauria de fer?

Moltes gràcies

Respon
Josep M. Closa

Josep M. Closa

No t'ho sabria pas dir. Hauries d'adreçar-te directament al propietari de l'aplicatiu. Nosaltres no hi tenim cap relació. Simplement, mantenim un repositori (de vegades desactualitzat) dels programes i aplicacions que trobem en català.

Ximo Esteve Berenguer

Ximo Esteve Berenguer

Està molt bé aquesta aplicació, de veritat ho dic. Vos la recomane.

Respon
Rubén

Rubén

Des de la comunitat d'usuaris de Avidemux, gràcies per compartir aquest fantàstic editor de vídeo gratuït. Si necessiteu qualsevol tipus d'informació, no dubteu a contactar-nos.

Respon
David Gimeno

David Gimeno

Hola
M'he descarregat l'avidemux per al meu windows...que malauradament no en se la versió, però és un ordinador que te 7 anys.
Se m'ha instal·lat be però a l'hora d'obrir surt un missatge que diu "no se puede abrir el archivo porque falta api-ms-win-crt-runtime-I1-1-0.dll
Tinc el disc partit, per tant també puc treballar amb linux
Gràcies

Respon
Joan Montané

Joan Montané

Hola, David

L'error que indiques és perquè manca, o està malmesa, una biblioteca (fitxer .dll) en el teu equip Windows. Prova a cercar "no se puede abrir el archivo porque falta api-ms-win-crt-runtime-I1-1-0.dll" en algun cercador web, vejam si trobes com solucionar-ho.