Imatge destacada 1 del AbiWord

L’AbiWord és un processador de textos que té un aspecte semblant al de Microsoft Word però que és lliure i molt més lleuger.

L’AbiWord ofereix un munt de funcions per a processament de textos; inclou totes les opcions habituals de formatació de caràcters, alineament de paràgrafs, regles, tabulacions, etc. S’hi poden utilitzar tipus de lletra TrueType, “refés” il·limitats i imatges del disc dur. A més del format propi de l’AbiWord, el programa pot obrir els formats del Word, de text enriquit (Rich Text) i de text senzill. Amb l’excepció del format de Word, es poden desar els documents en els mateixos formats, incloent l’HTML.

Si necessiteu un programa de processament de textos, bàsic però efectiu, l’AbiWord és una gran elecció. Aquesta versió inclou importants novetats com ara millores amb la velocitat, caixes de text, revisió de documents, taules de continguts, més estabilitat i millores en l’exportació a HTML.

 


Comentaris

mireia

mireia

Pot guardar els arxius en format ".doc" o ".docx"?
Em fa dubtar que diu que pot obrir els arxius de Word però entenc que en aquests formats que comento, no es poden guardar. Agrairia que m'ho poguessin acabar d'aclarir.
Gràcies

Respon
Josep M. Closa

Josep M. Closa

https://www.abisource.com/help/en-US/interface/dialogsavelinux.html