Quinze glaçons 9: Fluor fluctuant

Compartiu

Quinze glaçons 9: Fluor fluctuant
Temporada 1 - Episodi 09


Nové episodi del nostre podcast conduït per l’Aleix Vidal, amb les converses habituals a la nostra peculiar taverna. Benvinguts al «Fluor fluctuant»!

Tornem a tindre l’Artur Vicedo explicant-nos les notícies d’actualitat:

A la secció del rebost digital, Xavi Ivars ens parla del Thunderbird, coneixem millor a Belén Ivars, Josep M. Closa ens porta una tapa de refranys inspirada en el santoral de final de juny, i per acabar fem tertúlia i continuem descobrint les interioritats de Softcatalà, aquesta setmana amb les trobades físiques (i malentesos lingüístics entre variants dialectals), amb Xavi Ivars, Artur Vicedo, Josep M. Closa i Jordi Mallach.

El «Quinze glaçons d’hidrogen» es distribueix sota una llicència CC-BY-SA que us permet distribuir-ne els continguts en la seva integritat o algun fragment.
El programa conté música i efectes de so de distribució lliure:
Hotshot, per Scott Holmes, de FreeMusicArchive.org; Inspirational Outlook, per Scoot Holmes, de FreeMusicArchive.org; Think Big, per Scoot Holmes, de FreeMusicArchive.org; Little Lily Swing, per Tri-Tachyon, de FreeMusicArchive.org; Pine Apple Rag, de Scott Joplin; i efectes de so de ZapSplat.com i de markkuyp a FreeSound.org.


Comentaris