Es presenta la traducció al català del navegador Firefox Focus

Compartiu

Firefox Focus, el navegador de Mozilla per a dispositius mòbils enfocat en la privadesa dels usuaris i la velocitat de navegació, disposa de versió en català de la mà de la comunitat catalana de Mozilla. Us presentem les seves característiques principals.

Es presenta la traducció al català del navegador Firefox Focus

L’any passat es va presentar el Firefox Focus, un navegador nou per a l’iPhone, l’iPad dissenyat per a ser ràpid, senzill i amb un fort èmfasi en la privadesa dels usuaris. És el navegador més ben valorat per a l’iPhone i iPad d’una marca de confiança (Mozilla), obtenint una qualificació mitjana de 4,6 a l’App Store. Fa uns dies es va presentar la versió del Firefox Focus per a dispositius Android, amb les mateixes característiques de privadesa que la versió per a l’iOS.

Captures del Firefox Focus

Captures del Firefox Focus a l’Android i l’iOS.

Què fa del Firefox Focus un navegador especial

Els usuaris sovint ens pregunten què ofereix de nou aquest navegador respecte a altres opcions:

  • És un navegador minimalista amb una interfície d’usuari molt simple.
  • Us permet navegar per Internet evitant que els anuncis de les pàgines web puguin recopilar informació personal.
  • Bloca automàticament una gran varietat d’elements que us fan el seguiment mentre navegueu, des del moment que l’obriu fins quan el tanqueu. Esborreu fàcilment l’historial, les contrasenyes i les galetes, per a evitar que us faci el seguiment la publicitat no desitjada.

Versió nova per a l’Android

Igual que la versió per a iPhone i iPad, la versió per a l’Android està lliure de pestanyes i altres desordres visuals, i esborrar les sessions és tan senzill com fer un toc. El Firefox Focus us permet navegar per la xarxa sense haver de preocupar-vos dels anuncis de seguiment, que són coneguts per menyscabar la vostra experiència mòbil. Per què bloqueja l’aplicació aquests anuncis de seguiment? Perquè no només segueixen el vostre comportament sense el vostre coneixement, sinó que també retarden la web al vostre dispositiu mòbil.

Baixada

Podeu baixar el Firefox Focus aquí.

Quant a Softcatalà

Softcatalà és una associació sense afany de lucre que treballa per la normalització de la llengua catalana en el sector informàtic relacionat amb Internet i les noves tecnologies, a partir de la traducció de programari lliure i de distribució gratuïta. Per a més informació sobre els programes que aquesta associació ha traduït al català, podeu consultar el nostre lloc web a https://www.softcatala.org.

 


Comentaris