Corrector ortogràfic i gramatical – BETA

Compartiu

VERSIÓ BETA DEL CORRECTOR

En aquesta pàgina podeu provar la nova versió del corrector, en BETA

Es tracta d'un editor de text enriquit, en el qual podeu donar format al document, usant els formats habituals (capçaleres, negretes, cursives, alineació, etc.).

Podeu accedir a la versió clàssica del corrector des d'aquest enllaç

NORMES DELS DIACRÍTICS: Aneu a «Més opcions» per a canviar les preferències de correcció.

Si teniu algun problema, consulteu les preguntes més freqüents. Per a qualsevol suggeriment, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Resultats. Apareixeran subratllats errors ortogràfics, qüestions gramaticals o tipogràfiques i recomanacions d’estil. Fent clic en les paraules assenyalades, obtindreu suggeriments de correcció, si n’hi ha. Els resultats són orientatius i no poden substituir una revisió experta.

Opcions. Trieu entre formes generals, valencianes i balears. Fent clic en «Més opcions» podeu configurar altres preferències de correcció (estil, tipografia, diacrítics). Les opcions són més nombroses si seleccioneu les formes valencianes.

Altres maneres d’usar el corrector. Podeu fer servir LanguageTool com a complement de LibreOffice/OpenOffice, Firefox, Chrome, MS Word (Windows) o Google Documents. Vegeu aquest article per a configurar el corrector en LibreOffice.

Privacitat de les dades. Els textos s’envien al servidor de Softcatalà mitjançant una connexió segura. No s’emmagatzemen ni els textos ni les correccions. Les úniques dades que conservem, amb finalitats estadístiques, són el dia i l’hora de la correcció, el nombre de caràcters del text i el nombre d’errors trobats. Vegeu l’avís legal.

Aquest servei està basat en el programari lliure LanguageTool

S'ha desenvolupat gràcies a Riurau Editors i Softcatalà