Usant el traductor neuronal anglès català per accelerar les traduccions

Compartiu

Introducció

En aquesta pàgina expliquem com usar el traductor anglès – català per tal d’accelerar les vostres traduccions fins a 5 vegades menys.

El traductor neuronal anglès – català de Softcatalà està entrenat amb més de 750.000 frases de traduccions informàtiques i com a resultat té un resultat d’alta qualitat en la traducció informàtica.

Fitxers PO

Els fitxers PO (Portable Objects) són un format molt popular dins del programari lliure per gestionar traduccions de programari i documentació. Es tracta de fitxers de text amb extensió PO, pensats per ser senzills d’usar per a traductors.

Si les vostres traduccions estan en altres formats, podeu usar diferents eines per convertir-los a fitxers PO.

Traducció a través de la web de Softcatalà

El traductor anglès – català que us permet enviar-nos un fitxer en format de traducció gettext PO (extensió .PO) i us l’enviarem traduït al català per correu electrònic.

La traducció automàtica respecta i no modifica les cadenes que ja estiguin traduïdes en el fitxer tramès. Només fa la traducció automàtica de les cadenes sense traduir o dubtoses, i un cop traduïdes les marca sempre com a dubtoses, per a facilitar-ne la postedició.

Usant el traductor anglès – català al vostre ordinador

En aquesta pàgina teniu les instruccions de com baixar el traductor anglès – català i executar-ho en el vostre ordinador. Requereix coneixement tècnics avançats.