logo Web Softcatalà

Web Softcatalà

Col·laboreu en el projecte

Compartiu

La web de Softcatalà és l'eix central de la nostra tasca per donar difusió a les opcions tecnològiques en català

Web

Rebost

El Rebost de programari en català de Softcatalà té per objectiu aplegar tot el programari disponible en llengua catalana, independentment de la plataforma o qui n’hagi estat el seu traductor. Cada programa disposa d’una fitxa on es dóna la informació bàsica d’ell, l’enllaç de descàrrega o com aconseguir-lo, a més a més d’incloure’l en categaries d’acord amb la seva funció o objectiu. La intenció és que tothom qui cerqui programari en català pugui obtenir mitjançant El Rebost tota la informació necessària.

El funcionament d’El Rebost és de tipus col·laboratiu, a l’estil de la Viquipèdia, i supervisat pels responsables del projecte i els membres de Softcatalà. Qualsevol persona pot proposar la incorporació de nou programari, i ajudar en el manteniment actualitzat de les diverses fitxes (més info).

El Rebost forma part de Softcatalà des dels seus inicis. Al començament, amb només uns pocs programes en català, El Rebost podia funcionar amb una o dues persones responsables. Amb el temps, però, i degut a l’increment de programari en català, es va veure que era un model insostenible. Amb el desè aniversari de Softcatalà es va canviar profundament El Rebost, tant en la presentació com en el seu model de funcionament (entorn col·laboratiu mediawiki).