logo Pidgin

Pidgin

Compartiu

El Pidgin és un client de missatgeria instantània multiplataforma i multiprotocol. El Pidgin integra en un únic client els següents protocols: AIM, ICQ, MSN Messenger, Yahoo!, IRC, Jabber, Google Talk, Gadu-Gadu, SILC, Groupwise Messenger i Zephyr.

El Pidgin, abans conegut com Gaim, és un client de missatgeria instantània que permet comunicar-vos amb els vostres amics en temps real. És compatible amb les xarxes AIM, ICQ, MSN Messenger, Yahoo!, Jabber, Gadu-Gadu, SILC, GroupWise Messenger, i Zephyr, i també es pot utilitzar com a client de xat IRC. Us permet també estar connectat simultàniament a diferents xarxes de missatgeria instantània des d’un únic programa.

El Pidgin ofereix opcions de transferència de fitxers, de presència d’usuaris, de llistes d’amics, i d’enregistrament de converses, entre d’altres.

Ajuda

Si teniu dubtes de com instal·lar-lo, o de com configurar-lo, mireu l’Ajuda del Pidgin (Gaim) (actualitzat el 3/8/2005).

Si tot i així teniu dubtes, escriviu al fòrum de Softcatalà.

Enllaços

  • Podeu trobar més informació en anglès sobre el producte a pidgin.im.

Zona pencaire

Gràcies a tots per la vostra feina: Xavier Conde, Francesc Dorca, Anna Grau, Toni Hermoso, Quico Llach, Jordi Mas, Laia Miralles, Joaquim Perez i Josep Puigdemont.