El WinRAR és una completa utilitat d'arxivament de fitxers per a Windows XP o superior que pot gestionar els fitxers RAR, ZIP, ARJ, CAB, LZH, TAR, GZ, ACE, BZIP2, JAR i UUE nativament.

Imatge destacada 1 del WinRAR

El WinRAR crea fitxers RAR, que tot sovint són més petits que els fitxers ZIP o ARJ. Els fitxers RAR poden ser auto-extraïbles, poden realitzar una verificació d’autenticitat sobre si mateixos i poden incloure comentaris ANSI de color.

A més dels formats RAR i ZIP, el WinRAR permet l’ús dels formats més habituals; es pot integrar amb l’intèrpret d’ordres del Windows, la qual cosa fa pràcticament instantani treballar amb gairebé qualsevol tipus de fitxer. Pot extreure, comprovar, actualitzar, suprimir i reparar els fitxers ZIP, i també us permet afegir o modificar comentaris i crear fitxers ZIP auto-extraïbles.

El WinRAR proporciona una ordre d’estimació que determina el grau de compressió dels fitxers i carpetes seleccionades, i un menú de favorits que conté els noms de les carpetes i fitxers preseleccionats.


Comentaris

Roselia

Roselia

Deu ni do...dóna dues alertes de malware al Virustotal.com, aquí les teniu: https://www.virustotal.com/gui/file/c4987cd15b34ef1825b1cd9368a9334e5ff4035476c358fd2f4753614ff4cfcf/detection

Donar links sospitosos no és gaire bo.

Respon
Josep M.

Josep M.

El «Symantec Endpoint Protection» no dóna cap avís. Pot ser una falsa alarma?