El WinRAR és una completa utilitat d'arxivament de fitxers per a Windows XP o superior que pot gestionar els fitxers RAR, ZIP, ARJ, CAB, LZH, TAR, GZ, ACE, BZIP2, JAR i UUE nativament.

Imatge destacada 1 del WinRAR

El WinRAR crea fitxers RAR, que tot sovint són més petits que els fitxers ZIP o ARJ. Els fitxers RAR poden ser auto-extraïbles, poden realitzar una verificació d’autenticitat sobre si mateixos i poden incloure comentaris ANSI de color.

A més dels formats RAR i ZIP, el WinRAR permet l’ús dels formats més habituals; es pot integrar amb l’intèrpret d’ordres del Windows, la qual cosa fa pràcticament instantani treballar amb gairebé qualsevol tipus de fitxer. Pot extreure, comprovar, actualitzar, suprimir i reparar els fitxers ZIP, i també us permet afegir o modificar comentaris i crear fitxers ZIP auto-extraïbles.

El WinRAR proporciona una ordre d’estimació que determina el grau de compressió dels fitxers i carpetes seleccionades, i un menú de favorits que conté els noms de les carpetes i fitxers preseleccionats.


Comentaris

Roselia

Roselia

Deu ni do...dóna dues alertes de malware al Virustotal.com, aquí les teniu: https://www.virustotal.com/gui/file/c4987cd15b34ef1825b1cd9368a9334e5ff4035476c358fd2f4753614ff4cfcf/detection

Donar links sospitosos no és gaire bo.

Respon
Josep M.

Josep M.

El «Symantec Endpoint Protection» no dóna cap avís. Pot ser una falsa alarma?

Jordi

Jordi

En primer lloc, gràcies per compartir la treva experiencia amb WinRAR.
A mi al igual que el Josep M, el Norton (fa molt temps que el faig servir) molt dona com de confiança.
En base a la teva opinió, l'he analitzat un parell de vegades amb les diferents eines i sempre molt dona com a bo.
Salutacions.