logo WhatsApp Messenger

WhatsApp Messenger

Altres versions
2,57 (68 vots)
4343 baixades

Compartiu

Imatge destacada 1 del WhatsApp Messenger

El WhatsApp Messenger és un programa de missatgeria mòbil que utilitza notificacions per rebre instantàniament missatges, fotos, notes d’àudio i vídeos a través de la connexió de dades, sense cap cost addicional (encara que potser el vostre operador mòbil apliqui alguna tarifa especial a l’intercanvi de dades d’aquesta aplicació).


Comentaris

Marta Moliné Golovart

Marta Moliné Golovart

Tinc configurat el mòbil al català i el whatsapp que també he passat al web del ordinador. El problem és que no se que he tocat i en el ordinador si vui suprimir algun missatge les indicacions em surten ara amb anglès. En el mòbil tot correcte.

No se explicar-ho millor. Tot era correcte fins que he tocat alguna cosa i les indicacions de watsapp al ordinador ara em surten en angès. Al mòbil tot bé

Respon
Artur

Artur

Bon dia, Marta. Lamentablement, com la traducció del WhatsApp no depèn de nosaltres, no sabem con ajudar-te a resoldre eixe problema. Potser si proves a tancar el navegador web i tornar-lo a obrir se soluciona el problema.

Si vols una eina lliure, en un bon català i prou popular (que a més pots utilitzar a l'ordinador), et recomanem que proves el Telegram ;)

Txema

Txema

Resposta incorecta, a la configuració d'idioma no existeix el català ni permet cap configuració. No confongueu al personal

Respon
Joan Montané

Joan Montané

Hola, Txema

L'Artur es referia a la configuració de llengua del mòbil.

Atès que WhatsApp usa la mateixa llengua que tinguis configurada al mòbil, si vols el WhatsApp al català cal configurar prèviament el mòbil en català.

Ferran de Sabadell

Ferran de Sabadell

la veritat és ke no hi ha versió en català del wassap.. si es posa en català el wassap surt en anglès.. com ho puc arreglar això?

Respon
Artur

Artur

Bon dia, Ferran!

El WhatsApp es troba traduït al català, la pròpia companyia és qui se n'encarrega de la traducció. Lamentablement no hi ha cap opció dins del programa que ens permeta canviar-lo de llengua. L'aplicació detecta automàticament les preferències de llengua del sistema operatiu (Android o iOS) i mostra la interfície en la llengua corresponent.

Si vols tindre el WhatsApp en català, hauràs d'anar a la configuració del teu dispositiu mòbil, a la secció de Llengua, i configurar-la correctament, posant el català com a primera opció.

Salut!