Viber és una aplicació de missatgeria gratuïta que us manté connectat amb persones de tot el món mitjançant la vostra connexió a Internet. Envieu un missatge de text als vostres amics i familiars amb Viber Messenger.

Expresseu-vos amb divertits adhesius i icones emoji i compartiu fotos i vídeos. El Viber també us permet fer trucades internacionals gratuïtes, ja sigui amb una trucada de veu ràpida o veient els amics en un xat en vídeo gratuït.

Connecteu amb amics i familiars utilitzant el servei de missatgeria instantània, trucades telefòniques o xats de vídeo en viu.
Trieu un contacte de l’agenda o simplement introduïu un número de telèfon per afegir el nou contacte a Viber. Podeu enviar un missatge de text, però Viber us ofereix moltíssimes més opcions a banda de missatges gratuïts. Compartiu fotos i vídeos, gaudiu d’icones emoji i divertits adhesius, graveu missatges d’àudio o envieu fitxers.

Xat en grup de fins a 250 persones!
Amb Viber resulta molt fàcil crear i participar en xats en grup de fins a 250 persones a la vegada! Afegiu els vostres contactes en un xat en grup, creeu grups de treball i organitzeu esdeveniments de manera fàcil. També podeu fer “M’agrada” a qualsevol missatge de veu o de text que hagi compartit un usuari.


Comentaris