Imatge destacada 1 del Socius

El Socius és un programa per a l’administració de la gestió de les associacions sense ànim de lucre.

Ofereix més de 20 mòduls que permeten dur un control exhaustiu de totes les tasques d’una associació. El programa s’adapta a diferents tipus d’associacions, existeixen mòduls específics per a associacions musicals, ONG que apadrinen nens, associacions de pares d’alumnes, associacions religioses, associacions de malalts, associacions d’assistència social, associacions protectores d’animals i associacions esportives.

La gestió de les activitats, dels projectes i dels grups de treball també tenen mòduls independents i vinculats als socis, monitors o voluntaris.

Podem planificar les quotes dels socis, els donatius, les activitats i crear rebuts d’una manera automàtica sense necessitat d’escriure una sola línia. Els rebuts es poden imprimir o enviar-los al banc en format SEPA. Els donatius es poden declarar utilitzant el Model 182. El programa crea un fitxer compatible amb el format BOE, aquest fitxer s’obre amb el programa Plataformes Informatives creat per l’Agència Tributària.

Des del programa podem crear etiquetes per l’enviament de cartes. També incorpora un mòdul per a enviar correus electrònics i newsletters en format html.

Altres mòduls ens permeten registrar l’entrada i sortida de documents o la creació d’actes. Les actes les podem exportar a diferents formats: text, html, xml i word.

Existeixen altres opcions: la creació de carnets i la possibilitat d’incorporar codis de barres, l’exportació de dades, la creació de còpies de seguretat i moltes més novetats.

Us n’oferim una demostració comercial. El preu de la llicència d’ús és de 15 EUR.

Nota: El programa s’instal·la per defecte en espanyol. Per posar-lo en català heu d’anar a Fitxer>Preferències, trieu el català i reinicieu el programa.


Comentaris

Oriol Port

Oriol Port

Actualment hi ha la versió 3.0.0. No estaria malament que SoftCatalà actualitzi la pàgina. Es pot baixar desde aquesta web: http://www.baarasoft.eu/Descarga_Socius.htm

Respon
Joan Montané

Joan Montané

Gràcies, Oriol. Hem actualitzat els enllaços i la versió del programa.

Jordi

Jordi

Perdó. Ja me n'he informat. Gràcies. No havia vist les darreres línies ("demo" i"15€").

Respon
Jordi

Jordi

Si el programa no és gratuït totalment, què es pot fer sense comprar llicència?
Es pot dur l'aministració d'una comunitat de veïns? (una colla de veïns administrem el nostre bloc) Si fos així, cal pagar llicència?

Respon
Susanna

Susanna

Bon dia,

Voldríem saber com prodríem comprar la llicència d' ús i si s´ha de pagar anualment.

Moltes gràcies

Respon
Xavi Ivars

Xavi Ivars

Hola Susanna,

A Softcatalà llistem el programa, però no venem les llicències. Si voleu comprar la llicència, vos recomaneu contacteu amb els creadors del programa a http://www.baarasoft.com/Info.htm.

Salutacions