Imatge destacada 1 del Planner

El Planner és una aplicació de gestió de projectes. Permet crear tasques, gràfics de Gantt, definir l’assignació de recursos a tasques. Permet importar del format de fitxer Microsoft Project XML i exportar a HTML i el seu propi format.

Nota Windows: La instal·lació és en anglès. Durant la instal·lació seleccioneu l’opció Translations. Un cop finalitzada, el programa es mostrarà en l’idioma de configuració del Windows. Si no es mostra en català, aneu a Opcions regionals i de llengua del Windows i seleccioneu el català.


Comentaris

Jordi

Jordi

Tot i tenir el windows i totes les opcions de llengua en català, el planner em surt en anglès. També he provat de instal·lar el catalanitzador abans i després del planner (estic fent la instyal·lació a diversos equips) i igual.

Respon
Josep M.

Josep M.

El MS Planner no forma part del MS Winfows, sinó de l'MS Office.
El pegat de català de la casa Microsoft, per a l'Office, només catalanitza alguns programes (Word, Excel, Powerpoint, OneNote i Outlook), però no Visio, Planner, etc.
El Catalanitzador aplica automàticament el pegat català de la casa Microsoft.

Quim

Quim

No puc fer servir el programa en català, tot surt en anglès. He seguit les instruccions i ja tinc el Windows configurat en català, què puc fer?

Respon
Josep M.

Josep M.

Tens raó! El Planner ja no està en català. Heus ací la llista completa de llenguatges que suporta: https://wiki.gnome.org/Home/LocalizedPages

ISABEL

ISABEL

Hola, no entenc com es fa per a tenir el programa en català.
L'ajuda i tot surt en anglès
On és " Opcions regionals " dintre del programa PLANNER??

Respon
Joan Montané

Joan Montané

Hola Isabel,

has de tenir el sistema operatiu (en el teu cas Windows?) configurat en català. Prova a fer servir primer el Catalantizador (https://www.softcatala.org/catalanitzador/) i després instal·les el Planner