logo PDFCreator

PDFCreator

Altres versions
3,18 (588 vots)
162996 baixades

Compartiu

Imatge destacada 1 del PDFCreator

El PDFCreator és la manera més senzilla de crear els vostres PDF des de qualsevol programa, incloent-hi el Microsoft Office. Aquest programa s’instal·la una impressora virtual en Windows, i tots els documents que hi enviem seran convertits a PDF.

Atenció: durant la instal·lació aquest programa ofereix instal·lar una barra de navegació que inclou publicitat. Us aconsellem desseleccionar-la durant la instal·lació.


Comentaris

Josep

Josep

He intentat diverses vegades baixar-lo amb Windows 7 i em surt el missatge següent:
"The .NET Framework installer exited with an unespected status code (-2146762487). Please review any other messages shown by the installer to determine whether the installation completed succesfully and abort this installation and fix the problem if did it not. Then start de setup again"

Em queda aquest missatge sense cap altre missatge. Em podeu dir alguna cosa, si us plau?

Respon
Josep M. Closa

Josep M. Closa

Softcatalà només recull els programes que se’ns informa que han estat traduïts al català.
En general, no participa en llur traducció, ni té cap lligam amb els creadors, amb el funcionament del programari, ni amb l’empresa que els comercialitza.
Si veieu qualsevol error en la fitxa (per exemple, noteu que s’ha deixat d’oferir en català), us agrairem que ens n’informeu.

Eli

Eli

A mi m'ha anat perfecte. He anat a imprimir i ja m'ha sortit directament en la opció de triar impressores el pdf creator i m'ha transformat en un minut 5.000 cartes de word a PDF.

Respon
Josep M. Closa

Josep M. Closa

Pel que dius és una eina molt pràctica. Esperem que segueixin mantenint la versió en català. Depèn de nosaltres, d'identificar-nos com a usuaris catalans.

David

David

El vostre link "baixa'l" l'intenta baixar de "https://azure.download.pdfforge.org/pdfcreator/4.2.0/PDFCreator-4_2_0-Setup.exe" i em surt el mateix avis de l'ativirus.
També he provat d'anar a la web que m'has passat i al baixar també l'intenta baixar de la mateixa adreça anterior i em surt el mateix avis de l'antivirus.
Tinc l'opció d'ingnorar l'avis, dius no te virus oi? per tant entec que és un fals positiu i que el link és el correte, m'ho pots confirmar?
Merci!

Respon
David

David

L'antivirus em detecta la baixada com a "Win32/LuluSoftware.K aplicación potencialmente no deseada".
És correcte aquesta detecció?

Respon
Josep M. Closa

Josep M. Closa

Si és el fitxer PDFCreator-4_2_0-Setup.exe li hem passat l'antivirus i no ens ha saltat cap alarma. Assegura-te'n que te'l baixes de: https://www.pdfforge.org/pdfcreator

Jordi Pujol Coll

Jordi Pujol Coll

No hi ha manera de descarregar-lo

Respon
Josep M. Closa

Josep M. Closa

La versió per al Windows es baixa bé. Quina versió et vols descarregar?

Jordi

Jordi

Existeix per a 64bits?

Respon
Xavi Ivars

Xavi Ivars

Hola Jordi,

La baixada funciona tant en equips de 32 com de 64 bits.

Francesc

Francesc

he baixat aquesta aplicació i no hi és en català, sabeu com ho puc fer per tal que m'hi surti?

Respon
Josep M. Closa

Josep M. Closa

Has provat a passar-li el Catalanitzador al teu ordinador?