logo PDFCreator

PDFCreator

Altres versions
3,18 (588 vots)
162868 baixades

Compartiu

Imatge destacada 1 del PDFCreator

El PDFCreator és la manera més senzilla de crear els vostres PDF des de qualsevol programa, incloent-hi el Microsoft Office. Aquest programa s’instal·la una impressora virtual en Windows, i tots els documents que hi enviem seran convertits a PDF.

Atenció: durant la instal·lació aquest programa ofereix instal·lar una barra de navegació que inclou publicitat. Us aconsellem desseleccionar-la durant la instal·lació.


Comentaris

Eli

Eli

A mi m'ha anat perfecte. He anat a imprimir i ja m'ha sortit directament en la opció de triar impressores el pdf creator i m'ha transformat en un minut 5.000 cartes de word a PDF.

Respon
Josep M.

Josep M.

Pel que dius és una eina molt pràctica. Esperem que segueixin mantenint la versió en català. Depèn de nosaltres, d'identificar-nos com a usuaris catalans.

David

David

El vostre link "baixa'l" l'intenta baixar de "https://azure.download.pdfforge.org/pdfcreator/4.2.0/PDFCreator-4_2_0-Setup.exe" i em surt el mateix avis de l'ativirus.
També he provat d'anar a la web que m'has passat i al baixar també l'intenta baixar de la mateixa adreça anterior i em surt el mateix avis de l'antivirus.
Tinc l'opció d'ingnorar l'avis, dius no te virus oi? per tant entec que és un fals positiu i que el link és el correte, m'ho pots confirmar?
Merci!

Respon
David

David

L'antivirus em detecta la baixada com a "Win32/LuluSoftware.K aplicación potencialmente no deseada".
És correcte aquesta detecció?

Respon
Josep M.

Josep M.

Si és el fitxer PDFCreator-4_2_0-Setup.exe li hem passat l'antivirus i no ens ha saltat cap alarma. Assegura-te'n que te'l baixes de: https://www.pdfforge.org/pdfcreator

Jordi Pujol Coll

Jordi Pujol Coll

No hi ha manera de descarregar-lo

Respon
Josep M.

Josep M.

La versió per al Windows es baixa bé. Quina versió et vols descarregar?

Jordi

Jordi

Existeix per a 64bits?

Respon
Xavi Ivars

Xavi Ivars

Hola Jordi,

La baixada funciona tant en equips de 32 com de 64 bits.

Francesc

Francesc

he baixat aquesta aplicació i no hi és en català, sabeu com ho puc fer per tal que m'hi surti?

Respon
Josep M.

Josep M.

Has provat a passar-li el Catalanitzador al teu ordinador?