logo Paquet d’interfície en català per al Windows 7

Paquet d’interfície en català per al Windows 7

Altres versions
2,81 (114 vots)
67402 baixades

Compartiu

(Podeu fer-ne la instal·lació automatitzada mitjançant el Catalanitzador de Softcatalà)

El Paquet d’interfície en català per al Windows 7, de Microsoft, permet una traducció parcial al català de totes les edicions en espanyol i francès del Windows 7. El paquet disposa de dues versions, una per 32 bits i una altra per 64 bits. Trieu un paquet o l’altre en funció de la vostra versió del Windows 7.

Un cop instal·lat, trobarem que els principals elements de la interfície d’usuari estan traduïts, incloent-hi el tauler de control i pràcticament totes les eines habituals que podem fer servir durant una sessió normal d’ús del Microsoft Windows 7. Les parts no traduïdes al català es mostraran en la llengua base (espanyol o francès).

El paquet, un cop instal·lat, es pot desinstal·lar sense cap mena de problema; deixa el sistema tal com el teníem abans i és compatible amb totes les aplicacions que ja tinguem instal·lades.

Atenció: En general aquest paquet NOMÉS funciona sobre el Windows 7 en espanyol o francès. Si disposeu de la versió Ultimate del Windows 7 en una altra llengua, per posar-la en català necessitareu instal·lar-hi primer el paquet d’espanyol o francès. El paquet pel Windows 7 no funciona en altres versions anteriors de Windows (95, 98, Me, 2000, XP o Vista).


Comentaris