logo Paquet d’interfície en català per al Windows 10

Paquet d’interfície en català per al Windows 10

Altres versions
2,97 (73 vots)
62838 baixades

Compartiu

Atenció: La manera més senzilla d’instal·lar aquest paquet és mitjançant el Catalanitzador de Softcatalà.

El Paquet d’interfície en català per al Windows 10, de Microsoft, permet una traducció parcial al català de totes les edicions en anglès, espanyol i francès del Windows 10. El paquet disposa de dues versions, una per a 32 bits i una altra per a 64 bits.

Un cop instal·lat, trobareu que els principals elements de la interfície d’usuari estan traduïts, incloent-hi el tauler de control i pràcticament totes les eines habituals que es poden fer servir durant una sessió normal d’ús del Microsoft Windows 10. Les parts no traduïdes al català es mostraran en la llengua base (espanyol o francès).


Comentaris

Ramon Comella

Ramon Comella

No sé què faig malament. Descarrego el zip, descomprimeixo, pero no surt cap arxiu exe per iniciar. Què tinc que fer?

Respon
Josep M. Closa

Josep M. Closa

En Windows els executables instaŀlables no són només els «.EXE». Per exemple, també ho són els «.MSI»

Hèctor

Hèctor

El missatge de benvinguda en obrir una sessió segueix sortint en castellà.

Respon
Josep M. Closa

Josep M. Closa

Malauradament poc hi podem fer. El paquet d'interfície és un pegat de llengua de la casa Microsoft. Des de Softcatalà no participem en la traducció del MS Windows, de Microsoft. Ni tan sols hi tenim fil directe, o indirecte. 

Jordi Velàzquez

Jordi Velàzquez

-Configuració
-Hora i llengua
-A la part dreta de la pantalla trobaràs l'enllaç a: Configuració de la llengua d'administració
-Dins la finestra marca la casella "pantalla de benvinguda i comptes del sistema" i també "Comptes d'usuari nous"
-Reinicia i ja ho tindries
Salutacions

Jordi Gavaldà

Jordi Gavaldà

Finalment he trobat un quelcom de profit. Mercès.

Respon
skalyvaat

skalyvaat

Amb el Catalanitzador acabat d'instal·lar, el primer missatge que rebo del Windows 10 després de reiniciar l'ordinador és "te damos la bienvenida".
D'entrada no promet massa, que diguem... no es podria solventar una cosa aparentment tan senzilla? Gràcies.

Respon
Josep M. Closa

Josep M. Closa

El Catalanitzador l’únic que fa és aplicar de forma automatitzada el pegat de llengua de la pròpia Microsoft. Softcatalà no hi té res a veure amb la traducció, ni amb la seva qualitat.

Ramon

Ramon

si em passes el correu t`explico amb dos fotos.

Frederic

Frederic

Jo he instal·lat el Catalanitzador i ara ho tinc tot en català, Windows 10, XP. i l'ordenador funciona perfectament. Tinc varis PCs i un portable i tots funcionen amb el Catalanitzador + els programes de Firefox, el Chrome amb català. Penso que qui vol treballar en català Softcatalà li dona totes les eines per aconseguir-ho.

Respon
Josep M. Closa

Josep M. Closa

Tan sols un petit comentari/correcció: el Catalanitzador no s'instaŀla. S'executa, però no queda ni resident, ni en memòria. El que fa, quan s'executa, és cridar els paquets amb pegats de llengua catalana que han proporcionat els diferents fabricants, i de forma automatitzada anar-los executant.

Jordi Xicola

Jordi Xicola

Hola,
He reinstal·lat el Windows 10 20H2 (v.19042.631). He executat el catalanitzador, però em surt en Castellà, amb contades excepcions en català, per no dir-ne cap. El navegador Opera també em surt en castellà en cara que le he dit que l'idioma es català i he esborrat l'Ñ. L'Office si que ha quedat be.

Que haig de fer???

Jordi

Respon
Artur

Artur

Hola. Tinc el windows 10 en català però algunes coses com el menú de configuració em surten en castellà. Si instal·lo el catalanitzador de softcatalà, em sortirà en català el menú configuració? Si m'ha de quedar igual no val la pena fer-ho.

Respon
Josep M. Closa

Josep M. Closa

El Catalanitzador no s'instal·la. S'executa i el programa, automàticament, aplica els pegats de llengua catalana que té disponible el fabricant.

Toni Esteve

Toni Esteve

He catalanitzat el meu nou portàtil amb Windows 10 i he de dir que és un plaer immens poder veure el canvi al català i entendre tot tan bé en la meva llengua.
Catalanitzo els meus ordinadors amb el vostre software des de que tinc memòria.
Moltes felicitats per la feina ben feta! :)

Respon
Joan

Joan

He aplicat el paquet d'interfície per w10 en català. Funciona bé en moltes aplicacions però a l'iniciar el PC segueix donant-me la benvinguda en castellà. Es pot canviar al català? Com? Gràcies.

Respon
Josep M. Closa

Josep M. Closa

Hi ha parts del Windows 10 que no es catalanitzen mai (Microsoft no les ha traduïdes), i d'altres que triguen uns dies en catalanitzar-se.

Mireia

Mireia

Malgrat haver configurat Windows 10 amb el català com a llengua i després de descarregar el paquet d'interfície en català, tot està en castellà.
Farta d'intentar-ho i molt decebuda.

Respon
Josep M. Closa

Josep M. Closa

Bon dia, Mireia,
El Windows 10 triga unes hores a actualitzar tots els paquets de llengua per a aplicacions en català. Pots accelerar-ho si vas a la «Microsoft Store», apartat «Baixades i actualitzacions», i tria «Actualitza-ho tot».

Carme Benavell Cots

Carme Benavell Cots

He trobat molt complicada la instalació

Respon
Joan Montané

Joan Montané

Hola, Carme

Pots provar a usar el Catalanitzador, automatitza de forma molt simple la instal·lació del paquet català per al Windows 10 i moltes altres coses relacionades amb el català.

Jaume Rifé

Jaume Rifé

Per quan podrem dictar a windows en català ?

Respon
Josep M. Closa

Josep M. Closa

Això depèn de l'empresa Microsoft. Si fos per nosaltres, ahir!!!

Gemma

Gemma

Tinc el Windows 10 en català però sóc incapaç d'activar el català pel micròfon per poder dictar. Quan em demana que triï la llengua en què parlo amb el dispositiu només em surt l'Espanyol.

Respon
Josep M. Closa

Josep M. Closa

Microsoft encara mo ha implementat el reconeixement de comandes de veu en català per part de Windows.

Joan

Joan

El Catalanitzador catalanitza erròniament MS Office. Amb l'Office 2016 i 2018 li aplica el catalanitzador del 2007 i l'Office no funciona. Cal desintal·lar-lo i buscar el programa de catalanització a la web de Microsoft.

Respon
Edu

Edu

Si, jo també m'he trobat amb el mateix problema, la nova actualització de windows 10 m'ho ha deixat gairebé tot en castellà. Esperarem uns dies a veure si ho solucionen...

Respon
Aleix Vidal i Gaya

Aleix Vidal i Gaya

Sembla que la traducció es va realitzant gradualment en segon terme, i al cap d'uns dies, com a màxim, apareix tot traduït (tot el que hi ha traduït, recordem que hi ha bona part de Windows 10 sense traducció al català, sobretot opcions i configuració avançada). Realment aquest comportament no és gaire desitjable.

Xevi

Xevi

Avui, 14/08 he instal·lat el catalanitzador i el pack del català. A partir d'aquí si instal·lo més programes també es traduiran?

Respon
Josep M. Closa

Josep M. Closa

El Catalanitzador no s'instal·la. S'executa.
És un programa que en el moment de l'execució se n'encarrega d'aplicar automàticament els pegats de català de cada fabricant, per als programes que tens en aquell moment en el teu ordinador.
Per tant, la resposta és: en general no. Si es tracta d'una actualització d'un programa ja catalanitzat, hauria de conservar-ne la nostre llengua.

Joan

Joan

Avui, dijous 18 de juliol de 2019, el Windows 10 ha fet una actualització important. En acabar, la majoria dels menús m'apareixen en castellà.
He executat de nou el catalanitzador però diu que el Windows ja està catalanitzat i no hi fa res.
Intento baixar-me el paquet de llengua per al Windows 10 des de Softcatalà, i no ho fa, no respon.
Hi ha alguna solució?

Respon
Joan Montané

Joan Montané

Hola, Joan

En el cas de Windows 10 les traduccions es baixen de mica en mica, i pot trigar una mica en aplicar-se tot el paquet. Si passat un temps no veus cap canvi, prova a desinstal·lar el paquet català i tornar-lo a instal·lar des del tauler de control.

Sergi

Sergi

Hola.
Primer us haig de felicitar per la feina que feu.
M'he baixat el catalanitzador i el paquet per win 10 64b (Home Edition). Primer faig el Catalanitzador i amb el del win 10 que haig de fer?. Després m'he adonat que l'office (prof 2016 plus) no s'obre.
Gràcies!!

Respon
Jordi

Jordi

Finalment he pogut instal·lar el programa baixat però no el tradueix

Respon
Ignasi

Ignasi

Actualment et pots baixar oficialment el W10 desde configuracio/hora i llengua/data i hora/regio i llengua/afegeix una llengua (català)/. despres s`'obre llengua de viasualitzacio del windows/opcions/descarrègues/configuracio regional (format català) i a la pestanya administratiu cliques a pantalla de benvinguda i comptes del sistema i comptes d'usuaris nous. salut

Jordi

Jordi

Se m'acaba d'instal·lar la última versió de win10, abans el tenia en català i ara em surt en castellà.
M'he baixat el catalanitzador de sobtcatalà. Em baixa un winrar.
Faig el win+r i executo el lpksetup.exe. El direcciono cap allà un s'ha instal·lat el winrar però no em troba cap .cab vàlid o al subdirectori de les baixades del firefox tampoc
Què puc fer

Respon
Artur

Artur

Bon dia Jordi.

El Catalanitzador és un fitxer executable (.exe) i en fer-hi doble clic ja hauries de veure la interfície d'instal·lació de tots els paquets que inclou el Catalanitzador.

A la pàgina del programa hauries de poder baixar el EXE, i poder instal·lar-lo correctament: https://www.softcatala.org/catalanitzador/

Lluís Mundet

Lluís Mundet

A mi no em va bé. Les aplicacions del office, totes, no es poden obrir. Si torno a l'espanyol, van bé.
Alguna solució?
Gràcies!

Respon
robert roig

robert roig

es baixa un .CAB ... no és pas cap executable, sinó un contenidor (CABinet(armari)) hi ha un munt d'arxius dins, no veig cap que sigui aplicació

buscant per internet, veig que s'ha de fer winkey+R i executar lpksetup.exe i d'allà... vas fent .. és el PC de la meva mare, espero no liar-la...
a veure si ho podeu agilitzar una mica però... . ..

no puc però dir això sense alhora felicitar-vos per la tasca que feu! - Visca el català!

Respon
Joan Montané

Joan Montané

Gràcies Robert,
la forma més senzilla d'aplicar el paquet és mitjançant el Catalanitzador.

Albert

Albert

Un cop em baixa el winrar comprimit on s'instal·len els arxius? a quina carpeta han d'anar, si us plau.

Respon
Xavi Ivars

Xavi Ivars

En principi, fent doble clic sobre el fitxer baixat hauria d'instal·lar-lo. Però el WinRar no fa falta per a res. Si el WinRar obre el fitxer, potser has d'evitar-ho fent clic dret i "executant" el fitxer que es baixa i no descomprimint-lo.

Marc Sierra

Marc Sierra

Tinc un problema amb el windows 10. Un cop aplicat el catalanitzador, no puc desactivar l'opció de correcció automàtica del windows 10, és un problema ja que em corregeix automàticament els correus encara que siguin en castellà o altres llengües. Quan busco com desactivar-lo em diu que he d'anar a configuració/dispositius i que allà trobaré una opció que es digui escriptura. Aquesta opció no hi surt. Com ho puc desactivar? Gràcies!

Respon
Joan

Joan

Hola,
Tinc el Windows 10, he instal·lat el Catalanitzador i les aplicacions d'office (word, power point, excel...) continuen estant en castellà. Intente baixar-me el Paquet d'interfície en català i no puc.
Em podeu ajudar?
Gràcies.

Respon
Josep M. Closa

Josep M. Closa

Hola Joan. Quina versió d'Office tens?
Una altra cosa: el Catalanitzador no s'instal·la. S'executa, però no queda instal·lat. Cada cop que tens algun programa nou per catalanitzar s'ha de tornar a executar.

Kike

Kike

Tinc problemes amb el paquet catala oficial de windows quan el poso com a idioma predeterminat em comencen a fallar aplicacions com la calculadora, fotos, mail, calendari, botiga, etc.
La qüestió és si instal·lant aquest paquet se'm pot solucionar el problema; i com he d'instal·lar-lo.

Respon
Josep M. Closa

Josep M. Closa

Jo t'aconsellaria que facis servir el Catalanitzador de Softcatalà, per catalanitzar de forma automàtica i senzilla el teu PC: https://www.softcatala.org/catalanitzador/

Ferran

Ferran

Hola, no funciona el link per 64 bits.
Gràcies.

Respon
jesus

jesus

No descarrega res, dona error!!

Respon
Josep M. Closa

Josep M. Closa

Quina versió? La 32 bits o la 64 bits? Jo acabo de provar-ho amb el Mozilla Firefox de navegador, i sí que em funciona...