logo Paquet català (valencià) per al Microsoft Office 2016

Paquet català (valencià) per al Microsoft Office 2016

Altres versions
2,77 (282 vots)
1419 baixades

Compartiu

El paquet d’idioma català (valencià) per al Microsoft Office 2016 es pot aplicar sobre una instal·lació prèvia d’Office 2016 en qualsevol llengua. Inclou, de sèrie, el corrector ortogràfic en català (valencià).

El paquet només tradueix els programes Word, Excel, OneNote, PowerPoint i Outlook. No tradueix la resta de components, així com tampoc la documentació en línia del producte.

Us oferim l’enllaç a la descarrega dels paquets de 32 bits, 64 bits i la documentació d’ajuda per fer-ne la instal·lació.


Comentaris

Ricard

Ricard

Hola, he provat la solució que diu Josep M. i no funciona. Algú té l'arxiu .exe per a la versió valenciana? Gràcies de bestreta!

Respon
Josep M.

Josep M.

Pots provar de posar la teva pregunta al Fòrum obert de Softcatalà. El trobaràs a: https://www.softcatala.org/forum/

Adrià

Adrià

Bona nit. Veig que l'enllaç proporcionat no condueix a la seua descàrrega i sembla que no és un error d'aquesta adreça, ja que en la pàgina oficial tampoc deixa accedir. Podeu albirar alguna manera de descarregar aquest per una altra via? Moltes gràcies!

Respon
Josep M.

Josep M.

Et recomanem que facis servir el Catalanitzador, i marquis la casella que diu: "Usa formes valencianes quan sigui possible"