logo Paquet català per al Microsoft Office 2016

Paquet català per al Microsoft Office 2016

Altres versions
3,65 (24 vots)
13673 baixades

Compartiu

El paquet de llengua en català per al Microsoft Office 2016 traduirà la interfície de certs programes del paquet ofimàtic al català, i inclou el corrector ortogràfic.

El paquet de llengua català per al Microsoft Office 2016 es pot aplicar sobre una instal·lació prèvia d’Office 2016 en qualsevol llengua. Inclou, de sèrie, el corrector ortogràfic en català.

El paquet només tradueix els programes Word, Excel, OneNote, PowerPoint i Outlook. No tradueix la resta de components, així com tampoc la documentació en línia del producte.

Us oferim l’enllaç a la descarrega dels paquets de 32 bits, 64 bits i la documentació d’ajuda per fer-ne la instal·lació.


Comentaris

ENRIC AROMI MASRIERA

ENRIC AROMI MASRIERA

Em sembla un complert despropósit que no tinguem una vesió pel Mac OSX 10.12. Ja fa anys que tenim aquest problema i de veritat que és molt greu.

Respon
Artur

Artur

Bon dia, Enric. La gent de Microsoft no proporciona cap paquet de llengua per a la versió de l'Office de Mac. En preguntar-los pel tema, ens han dit que l'Office hauria de mostrar-se en la llengua en la que és el sistema operatiu, i que l'Office "hauria d'estar traduït al català", però no hem aconseguit configurar-lo en català.

Si vols pots provar el que diuen a l'enllaç següent, per a veure si ho aconsegueixes: https://answers.microsoft.com/en-us/msoffice/forum/msoffice_other-mso_mac/how-to-manually-change-the-language-used-in-office/abe2a9c1-f550-45de-9d0e-58b99f206c41

Esperem la teua resposta, si et decideixes a provar-ho.
Salut!

Pere

Pere

No cal descarregar res. Des del propi porgrama d'office (excel, word,etc.) pots canviar la oprció de l'idioma.

Respon
Adam Aragonès

Adam Aragonès

I per als usuaris de mac

Respon
Artur

Artur

Bon dia, Adam.

Com li he dit al company Enric, que ha comentat després sobre el mateix tema, la gent de Microsoft no proporciona cap paquet de llengua per a l'Office de Mac.

Per a no duplicar contingut, mira la resposta que li he donat a l'Enric, on hi ha un possible mètode per a establir-hi la interfície en català (si és que existeix la traducció).

Jordi Giner

Jordi Giner

Benvolguts companys, teniu notícia si s'aplicarà al corrector del Windows la nova ortografia de l'IEC?
Gràcies i salutacions.

Respon
Artur

Artur

Bon dia, Jordi.

No tenim informació al respecte. Lamente no poder ser de més ajuda.

Salut!

Mariona Bofill Pujol

Mariona Bofill Pujol

Hola a tots,
Tinc el mateix problema d'en Carles. Què és el catalanitzador i on el puc trobar?

Gràcies
Mariona

Respon
Josep M.

Josep M.

El Catalanitzador de Softcatalà és un executable (no instal·lable) que automatitza la instal·lació dels pegats d'idioma dels fabricants de programari. O sigui, que realitza automàticament la mateixa instal·lació del pegat de llengua per a l'MS Office que tu faries manualment.

Carlos

Carlos

Hola,

en instal.lar el paquet em diu que n'hi ha un problema perque tinc la versio basada en Windows installer.

"L'instal.lador Fer clic i executar i les edicions del Windows Installer de programes de l'office no funcionen be amb aquesta versio ....:"

He provat de buscar la versio pero no la trobo, empodeu ajudar ?

Gracies

Respon
Josep M.

Josep M.

Hola Carlos,
Has provat a passar-li el el Catalanitzador?

Jaume

Jaume

Us comento aquest error amb l'esperança que vosaltres ho pogueu investigar:

Des de fa temps, i a ordinadors diferents de casa meva, quan intento instal·lar el paquet d'idioma català en un Office 2016 en un Windows 7, sorgeix un conflicte per al qual no he trobat encara solució ni informació. Passa, fins i tot, amb el Windows acabat de formatar i sense haver instal·lat programes: Instal·lo l'Office 2016 de 64 bits sense problemes. Les aplicacions funcionen correctament, però quan procedeixo a instal·lar el paquet d'idioma, al cap d'uns instants la instal·lació s'atura i apareix l'error seguent:

"Se ha producido un error. Tuvimos un problema. Codigo de error: 30088-4."

El pitjor no acaba aquí, doncs immediatament l'Office prèviament instal·lat ha deixat de funcionar i haig de desinstalar-lo completament i instal·lar tot de nou.

A Internet només he vist una entrada amb aquest Codi de error, i la solució que s'ofereix (buidar els temporals de la instal·lació de l'Office a les carpetes "Temp" del sistema, no dona resultat.

Es desesperant, però encara ho és més veure que a mi em passa amb qualsevol ordinador dels que han passat per les meves mans, i comprovar que a les xarxes ningú més es queixa d'aquest problema. Per tant, Microsoft no li ha posat remei. ¿Es pot fer alguna cosa des de la Plataforma per instar a Microsoft a fer alguna cosa al respecte?

En aquest enllaç trobareu la solució al codi d'error que us he comentat, i que a mi no m'ha donat cap resultat:
http://templates.openoffice.org/en/template/error-code-30088-4-how-fix-guide-office

Respon
Josep M.

Josep M.

Hola Jaume,
Softcatalà no té cap mena de conveni amb Microsoft. Des de Softcatalà no traduïm els pegats d'idioma per a l'Office, i la nostra eina (el Catalanitzador) l'únic que fa és automatitzar la instal·lació del pegat, que altrament es podria fer de forma manual.
Dedueixo que el teu Windows 7 és de 64 bits, i que a sobre hi instal·les un Office 2016 de 64 bits. Et recomanaria que com a client que ets de Microsoft et posis en contacte amb ells, i els hi expliquis (als seus serveis tècnics) el problema que et dóna Windows 7 + Office 2016.
Sobre el codi d'error que et dóna, aquí n'explica com fixar-lo: https://answers.microsoft.com/es-es/msoffice/forum/msoffice_install-mso_winother/codigo-de-error-30088-4/8e834c5e-ef92-45d1-9dd3-46cc01b73a8c

Roger

Roger

Has d'actualitzar la versió de l'Office (a través de les opcions) i després instal·lar el paquet d'idioma. Igualment si t'esperes uns dies les actualitzacions es baixen i s'instal·len automàticament.

Josep Maria

Josep Maria

Es una llastima que només tingueu presents a els usuaris de plataforma Windows i totalment oblidats a els que fem servir MAC.
Acabo d'adquirir llicencia per un any de la versió 2016 (abans feia servir la 2011) i malgrat fa les correccions necessàries,(inclòs Outllok) els enunciats dels menús, surten en Espanyol
He intentat connectar via chat, però no recordo la contrasenya

Respon
Xavi Ivars

Xavi Ivars

Hola Josep Maria: Des de Softcatalà no donem preferència a cap plataforma en concret. El problema del que parles es deu a que Microsoft no ha traduit l'Office 2016 per a macOS al català, però això no és res que nosaltres puguem solucionar.

Salutacions

carles vinyals

carles vinyals

Gracies pel servei

Respon
carles vinyals

carles vinyals

espero disfrutar del vostre servei