logo Paquet català per al Microsoft Office 2016

Paquet català per al Microsoft Office 2016

Altres versions
3,16 (65 vots)

Compartiu

El paquet de llengua català per al Microsoft Office 2016 es pot aplicar sobre una instal·lació prèvia d’Office 2016 en qualsevol llengua. Inclou, de sèrie, el corrector ortogràfic en català.

El paquet només tradueix els programes Word, Excel, OneNote, PowerPoint i Outlook. No tradueix la resta de components, així com tampoc la documentació en línia del producte.

Us oferim l’enllaç a la descarrega dels paquets de 32 bits, 64 bits i la documentació d’ajuda per fer-ne la instal·lació.


Comentaris

Judit

Judit

Accés no es tradueix ?

Respon
Aleix Vidal i Gaya

Aleix Vidal i Gaya

Microsoft mai ha ofert l'Acces traduït al català. A la descripció del paquet ja indiquem que només tradueix els programes Word, Excel, OneNote, PowerPoint i Outlook. No tradueix la resta de components, així com tampoc la documentació en línia del producte.

Cesc

Cesc

Hola
He executat el catalinador i no canvia l'idioma de office 2016, dona error

Respon
Eva

Eva

bona tarda!
vull instalar el paquet office en catala 2016 i em dona error peruqe?? no em deixa instalar, em podreu ajudar, si us plau

Respon
Josep M. Closa

Josep M. Closa

Has provat de fer servir el Catalanitzador?

Daniel

Daniel

Bon dia, al fer servir l'Excel en català perdó dreceres de teclat que faig servir asiduament, com [ctrl+,] per ficar la data del dia. Hi ha possibilitat de recuperar aquestes dreceres? Gràcies

Respon
Josep M. Closa

Josep M. Closa

No us ho sabríem dir... Potser us les haureu de tornar a crear. Si voleu podeu passar pel Fòrum, on trobareu gent més entesa en els productes de Microsoft. https://www.softcatala.org/forum/

Rodolfo del Hoyo

Rodolfo del Hoyo

Ho he intentat fins a quatre vegades, però l'office em surt sempre en anglès. Només s'ha instal·lat el corrector de català, però no pas la resta

Respon
Josep M. Closa

Josep M. Closa

Prova a executar el Catalanitzador.

Jordi MC

Jordi MC

Una vegada instal·lat el paquet català de 32 bits de Microsoft Office 2016 per Windows, els mesos i els dies del calendari continuen apareixent en castellà. Us agrairé que m'expliqueu com fer que també es mostrin en català.
Moltes gràcies.

Respon
Joan Montané

Joan Montané

Hola, Jordi

Algunes coses depenen de la configuració de data i hora que tinguis en el sistema operatiu. La manera més simple de configurar-ho tot en català és usar el Catalanitzador.

Montse

Montse

Serveix per l'Office 2016 versió per a Mac?
Em podrieu explicar que haig de fer per catalanitzar l'entorn del word i el power-point? Només aconsegueixo tenir en català el diccionari. El Mac el tinc configurat en català.
Moltes gràcies.

Respon
Joan Montané

Joan Montané

Hola, Montse

L'Office per a Mac no es pot posar en català. El fabricant (Microsoft) no tradueix aquesta versió del paquet ofimàtic.

Can Yüce

Can Yüce

Bona tarda,
Cada cop que intento instal·lar la versió 64-bit (que figura en els detalls del meu sistema) apareix el mateix error "NO S'HA POGUT FER LA INSTAL·LACIÓ". Que reiniciï l'ordinador després de comprovar si funciona la connexió internet i si hi ha prou espai al disc dur. N'hi ha més que prou, la connexió a Internet funciona perfectament i he reiniciat l'ordinador molts cops. Segueix sense funcionar. Qué faig ara? Tinc Word 2016 i posa que el corrector català no està instal·lat. Moltes gràcies per endavant!
Salutacions,
Can

Respon
Joan Montané

Joan Montané

Hola,
és un cas que ens trobem de tant en tant. Prova a executar el Catalanitzador, potser tinguis sort, :)

Josep Duran

Josep Duran

Porto molts anys treballant amb Excel i en català, acabo d' instal·lar Office 365 i em surt amb l' "interfaz" amb castellà. Teniu alguna solució per poder seguir operant en català? Gràcies

Respon
Joan Montané

Joan Montané

Hola, Josep

Estem actualitzant el Catalanitzador i aviat facilitarà la instal·lació del paquet en català de l'Office 2016. Mentrestant pots baixar-lo de la pàgina oficial de Microsoft.

Ana

Ana

hola!!
no em reconeix l'usuri quan obro el word, també em diu que tinc un error al decarregar el programa l'error és 300291011(0)
A l'espera de la seva resposta.
Gràcies!

Respon
Artur

Artur

Hola Ana!

Personalment no sé quin pot ser el problema. Buscant per internet he trobat estos dos enllaços, espere que et servisquen:

https://support.microsoft.com/en-us/help/838675/you-receive-error-messages-when-you-start-word
https://support.office.com/en-us/article/Error-code-30029-1011-when-installing-Office-889d0ca8-1418-43f7-959e-334752b4a756

(Si no entens el que diuen, pots enganxar els enllaços al Google Translate i et tornarà la pàgina web traduïda).

Salut!

Ana

Ana

Hola!!
Quan s'instala el programa al obrir el word em diu que no reconeix l'usuari? que s'ha de fer?

Respon
Ftru

Ftru

el access no esta en catala, i sust amb angles.
S'hi pot fer quecom?

Respon
Jordi Mas

Jordi Mas

El paquet d'idioma de l'Office en català fet per Microsoft proporciona una traducció d'algunes aplicacions però no totes. El Microsoft Access per exemple no està traduït.

ENRIC AROMI MASRIERA

ENRIC AROMI MASRIERA

Em sembla un complert despropósit que no tinguem una vesió pel Mac OSX 10.12. Ja fa anys que tenim aquest problema i de veritat que és molt greu.

Respon
Artur

Artur

Bon dia, Enric. La gent de Microsoft no proporciona cap paquet de llengua per a la versió de l'Office de Mac. En preguntar-los pel tema, ens han dit que l'Office hauria de mostrar-se en la llengua en la que és el sistema operatiu, i que l'Office "hauria d'estar traduït al català", però no hem aconseguit configurar-lo en català.

Si vols pots provar el que diuen a l'enllaç següent, per a veure si ho aconsegueixes: https://answers.microsoft.com/en-us/msoffice/forum/msoffice_other-mso_mac/how-to-manually-change-the-language-used-in-office/abe2a9c1-f550-45de-9d0e-58b99f206c41

Esperem la teua resposta, si et decideixes a provar-ho.
Salut!

Pere

Pere

No cal descarregar res. Des del propi porgrama d'office (excel, word,etc.) pots canviar la oprció de l'idioma.

Respon
David

David

Hola Pere, podries explicar com es pot fer?
Gràcies

Adam Aragonès

Adam Aragonès

I per als usuaris de mac

Respon
Artur

Artur

Bon dia, Adam.

Com li he dit al company Enric, que ha comentat després sobre el mateix tema, la gent de Microsoft no proporciona cap paquet de llengua per a l'Office de Mac.

Per a no duplicar contingut, mira la resposta que li he donat a l'Enric, on hi ha un possible mètode per a establir-hi la interfície en català (si és que existeix la traducció).

Jordi Giner

Jordi Giner

Benvolguts companys, teniu notícia si s'aplicarà al corrector del Windows la nova ortografia de l'IEC?
Gràcies i salutacions.

Respon
Artur

Artur

Bon dia, Jordi.

No tenim informació al respecte. Lamente no poder ser de més ajuda.

Salut!

Mariona Bofill Pujol

Mariona Bofill Pujol

Hola a tots,
Tinc el mateix problema d'en Carles. Què és el catalanitzador i on el puc trobar?

Gràcies
Mariona

Respon
Josep M. Closa

Josep M. Closa

El Catalanitzador de Softcatalà és un executable (no instal·lable) que automatitza la instal·lació dels pegats d'idioma dels fabricants de programari. O sigui, que realitza automàticament la mateixa instal·lació del pegat de llengua per a l'MS Office que tu faries manualment.

Carlos

Carlos

Hola,

en instal.lar el paquet em diu que n'hi ha un problema perque tinc la versio basada en Windows installer.

"L'instal.lador Fer clic i executar i les edicions del Windows Installer de programes de l'office no funcionen be amb aquesta versio ....:"

He provat de buscar la versio pero no la trobo, empodeu ajudar ?

Gracies

Respon
Josep M. Closa

Josep M. Closa

Hola Carlos,
Has provat a passar-li el el Catalanitzador?

Jaume

Jaume

Us comento aquest error amb l'esperança que vosaltres ho pogueu investigar:

Des de fa temps, i a ordinadors diferents de casa meva, quan intento instal·lar el paquet d'idioma català en un Office 2016 en un Windows 7, sorgeix un conflicte per al qual no he trobat encara solució ni informació. Passa, fins i tot, amb el Windows acabat de formatar i sense haver instal·lat programes: Instal·lo l'Office 2016 de 64 bits sense problemes. Les aplicacions funcionen correctament, però quan procedeixo a instal·lar el paquet d'idioma, al cap d'uns instants la instal·lació s'atura i apareix l'error seguent:

"Se ha producido un error. Tuvimos un problema. Codigo de error: 30088-4."

El pitjor no acaba aquí, doncs immediatament l'Office prèviament instal·lat ha deixat de funcionar i haig de desinstalar-lo completament i instal·lar tot de nou.

A Internet només he vist una entrada amb aquest Codi de error, i la solució que s'ofereix (buidar els temporals de la instal·lació de l'Office a les carpetes "Temp" del sistema, no dona resultat.

Es desesperant, però encara ho és més veure que a mi em passa amb qualsevol ordinador dels que han passat per les meves mans, i comprovar que a les xarxes ningú més es queixa d'aquest problema. Per tant, Microsoft no li ha posat remei. ¿Es pot fer alguna cosa des de la Plataforma per instar a Microsoft a fer alguna cosa al respecte?

En aquest enllaç trobareu la solució al codi d'error que us he comentat, i que a mi no m'ha donat cap resultat:
http://templates.openoffice.org/en/template/error-code-30088-4-how-fix-guide-office

Respon
Josep M. Closa

Josep M. Closa

Hola Jaume,
Softcatalà no té cap mena de conveni amb Microsoft. Des de Softcatalà no traduïm els pegats d'idioma per a l'Office, i la nostra eina (el Catalanitzador) l'únic que fa és automatitzar la instal·lació del pegat, que altrament es podria fer de forma manual.
Dedueixo que el teu Windows 7 és de 64 bits, i que a sobre hi instal·les un Office 2016 de 64 bits. Et recomanaria que com a client que ets de Microsoft et posis en contacte amb ells, i els hi expliquis (als seus serveis tècnics) el problema que et dóna Windows 7 + Office 2016.
Sobre el codi d'error que et dóna, aquí n'explica com fixar-lo: https://answers.microsoft.com/es-es/msoffice/forum/msoffice_install-mso_winother/codigo-de-error-30088-4/8e834c5e-ef92-45d1-9dd3-46cc01b73a8c

Roger

Roger

Has d'actualitzar la versió de l'Office (a través de les opcions) i després instal·lar el paquet d'idioma. Igualment si t'esperes uns dies les actualitzacions es baixen i s'instal·len automàticament.

Josep Maria

Josep Maria

Es una llastima que només tingueu presents a els usuaris de plataforma Windows i totalment oblidats a els que fem servir MAC.
Acabo d'adquirir llicencia per un any de la versió 2016 (abans feia servir la 2011) i malgrat fa les correccions necessàries,(inclòs Outllok) els enunciats dels menús, surten en Espanyol
He intentat connectar via chat, però no recordo la contrasenya

Respon
Xavi Ivars

Xavi Ivars

Hola Josep Maria: Des de Softcatalà no donem preferència a cap plataforma en concret. El problema del que parles es deu a que Microsoft no ha traduit l'Office 2016 per a macOS al català, però això no és res que nosaltres puguem solucionar.

Salutacions

carles vinyals

carles vinyals

Gracies pel servei

Respon
carles vinyals

carles vinyals

espero disfrutar del vostre servei