logo Paquet català per al Microsoft Office 2010

Paquet català per al Microsoft Office 2010

Altres versions
3,11 (169 vots)
59098 baixades

Compartiu

(Podeu fer-ne la instal·lació automatitzada mitjançant el Catalanitzador de Softcatalà)

El paquet d’idioma català per al Microsoft Office 2010 es pot aplicar sobre una instal·lació prèvia d’Office 2010 en qualsevol llengua. Inclou, de sèrie, el corrector ortogràfic en català.

El paquet només tradueix els programes Word, Excel, OneNote, PowerPoint i Outlook. No tradueix la resta de components, així com tampoc la documentació en línia del producte.

Us oferim l’enllaç a la descarrega dels paquets de 32 bits, 64 bits i la documentació d’ajuda per fer-ne la instal·lació.

Atenció: El Microsoft Office 2010 només funciona amb Windows XP, Windows Vista i Windows 7. Aquest paquet requereix una llicència prèvia del Microsoft Office 2010 ja instal·lada i en funcionament.


Comentaris

JOSEP MADERN

JOSEP MADERN

No em permet posar l'idioma CATALA
he intentat baixar al paquet de internet i ha terdat 3 hores sempre deia que estava descarregant

Respon
Marina

Marina

Hola, m'agradaria instal·lar només el corrector ortogràfic i que l'idioma del paquet no canviï. Com ho podria fer? Gràcies

Respon
enric

enric

Hola!!
M'agrada saber on podria trobar el paquet d'idioma català per al Micrisoft Office 2010 per a Mac.
Algú em pot ajudar, siusplau???
MOLTÍSSIMES GRÀCIES!

Respon
Josep M.

Josep M.

Crec que l'eina per corregir en català només està disponible a partir de la versió 2011 de l'Office per a Mac: https://support.office.com/es-es/article/Herramientas-de-corrección-disponibles-para-cada-idioma-12ad07e8-30eb-4aa4-82b1-48e339efef08
El paquet d'idioma que tradueix la interfície de l'Office, em penso que no existeix en català (o sigui, paquet d'idioma no, corrector sí, a partir de la versió 2011 per a Mac)