logo Paquet català per al Microsoft Office 2010

Paquet català per al Microsoft Office 2010

Altres versions
3,13 (183 vots)
85402 baixades

Compartiu

Atenció: Podeu fer-ne la instal·lació automatitzada mitjançant el Catalanitzador de Softcatalà.

El paquet d’idioma català per al Microsoft Office 2010 es pot aplicar sobre una instal·lació prèvia d’Office 2010 en qualsevol llengua. Inclou, de sèrie, el corrector ortogràfic en català.

El paquet només tradueix els programes Word, Excel, OneNote, PowerPoint i Outlook. No tradueix la resta de components, així com tampoc la documentació en línia del producte.

Us oferim l’enllaç a la descarrega dels paquets de 32 bits, 64 bits i la documentació d’ajuda per fer-ne la instal·lació.

Atenció: El Microsoft Office 2010 només funciona amb Windows XP, Windows Vista i Windows 7. Aquest paquet requereix una llicència prèvia del Microsoft Office 2010 ja instal·lada i en funcionament.


Comentaris

Roser

Roser

Bon día, Val també per Windows 2010, puc deixar tot en català el word, el excel.... ? Gràcies ¡

Respon
Josep M. Closa

Josep M. Closa

Si és un Office 2010, executant-se dins d'un Windows 10, l'Office quedarà catalanitzat.

JOSEP MADERN

JOSEP MADERN

No em permet posar l'idioma CATALA
he intentat baixar al paquet de internet i ha terdat 3 hores sempre deia que estava descarregant

Respon
Artur

Artur

Bon dia Josep!

Hem actualitzat els enllaços, per si de cas estaven malament, i a nosaltres ens funcionen bé. Potser va ser un problema dels servidors de Microsoft. Si ho tornes a provar hauries de poder baixar-los sense problema.

Salut!

Marina

Marina

Hola, m'agradaria instal·lar només el corrector ortogràfic i que l'idioma del paquet no canviï. Com ho podria fer? Gràcies

Respon
enric

enric

Hola!!
M'agrada saber on podria trobar el paquet d'idioma català per al Micrisoft Office 2010 per a Mac.
Algú em pot ajudar, siusplau???
MOLTÍSSIMES GRÀCIES!

Respon
Josep M. Closa

Josep M. Closa

Crec que l'eina per corregir en català només està disponible a partir de la versió 2011 de l'Office per a Mac: https://support.office.com/es-es/article/Herramientas-de-corrección-disponibles-para-cada-idioma-12ad07e8-30eb-4aa4-82b1-48e339efef08
El paquet d'idioma que tradueix la interfície de l'Office, em penso que no existeix en català (o sigui, paquet d'idioma no, corrector sí, a partir de la versió 2011 per a Mac)