Ús de l’Orbot com a VPN

1. Obriu l’Orbot i a la pantalla principal veureu la ceba apagada, gris. Premeu el botó INICIA per activar el servidor intermediari.
2. Mentre s’estigui connectant al servidor intermediari i a la xarxa Tor, la ceba es posarà groga.
3. Un cop connectat a la xarxa Tor, la ceba es torna verda i s’activa el botó ATURA.
4. Ara mateix el vostre dispositiu encara no es connecta per la xarxa Tor. Cal que especifiqueu quines aplicacions voleu que l’utilitzin. Aneu al menú principal de l’Orbot(botó superior esquerre) i activeu l’opció «Apps VPN Mode».
5. Us apareixerà automàticament una llista de les aplicacions que teniu instal·lades i podreu marcar quines voleu que utilitzin la xarxa Tor. Quan acabeu de marcar-les, torneu enrere (amb el botó < del dispositiu).
6. Veureu que el «Apps VPN Mode» ara està actiu.
7. A partir d’aquest moment, totes les aplicacions que hagueu seleccionat es connectaran a través de la xarxa Tor. Podeu veure les notificacions de sistema que indiquen que s’està utilitzant una connexió VPN a través de l’Orbot, i que l’Orbot està connectat a la xarxa Tor.
8. Un cop hagueu fet ús de la connexió, la notificació d’Orbot va indicant el trànsit consumit tant de pujada com de baixada, a mode informatiu.
9. És important recordar que, per deixar d’utilitzar la xarxa Tor, a més d’aturar l’Orbot amb el botó «ATURA», cal desconnectar el servei VPN tocant la notificació i seleccionant l’opció «Desconnecta»