logo Linux Mint

Linux Mint

Altres versions
2,76 (48 vots)
1901 baixades

Compartiu

Imatge destacada 1 del Linux Mint

El Linux Mint és una distribució GNU/Linux que té per objectiu produir un sistema operatiu modern, elegant i confortable alhora que potent i fàcil d’utilitzar.

Iniciat el 2006, el Linux Mint és un dels sistemes operatius més utilitzat en entorns domèstics i amb un ràpid creixement.

Entre les seves característiques, destaquen:

  • Per defecte té habilitat el suport multimèdia complet i és extremadament fàcil d’utilitzar.
  • És, alhora, de codi obert i lliure de cost.
  • És impulsat per la comunitat. Els usuaris són convidats a enviar els seus comentaris al projecte perquè les seves idees es puguin utilitzar per millorar el Linux Mint.
  • Basat en Debian i Ubuntu, proporciona al voltant de 30.000 paquets (programes) amb un bon gestor de programari.
  • És segur i fiable. Gràcies a un enfocament conservador de les actualitzacions de programari, un únic gestor d’actualització i la robustesa de la seva arquitectura Linux, el Linux Mint requereix molt poc manteniment (no calen antivirus, ni anti-spyware, etc…).

Us oferim la versió estàndard (DVD) de 32 bits. Per a descarregar-se altres versions (64 bits, CD…), visiteu la pàgina de l’autor.


Comentaris

Santi

Santi

Baixeu-vos la versió més actual de Linux Mint des de linuxmint.com, la 18 és vella. El català ve de sèrie ;-)

Respon
antonio

antonio

potser ja ho has trobat, però chrome a linux és diu chromium. és la derivada (origen) lliure del chrome. ànim, val molt la pena.

Respon
Santi

Santi

Utilitzo Mint des de fa anys i n'estic molt satisfet. És segurament la variant de Linux més recomanable pels nous usuaris. Molt adient per reciclar algun vell ordinador amb XP o Vista. Qui hagi utilitzat Windows anterior al 8 s'hi trobarà de seguida com a casa. Les diferències, la manera d'afegir aplicacions (són totes al centre de programari) i que no hi ha Office sinó LibreOffice (també us recordarà l'Office clàssic). I no cal patir pels virus!
Us l'haureu d'instal.lar, però és senzill i hi ha molta ajuda a internet

Respon
albert

albert

Tot just l'acabo d'instal·lar però no m'acaba d'agradar el navegador. Puc posar el Chrom, per ex.-?