logo KEME-Contabilidad

KEME-Contabilidad

Altres versions
3,32 (83 vots)
4200 baixades

Compartiu

Imatge destacada 1 del KEME-Contabilidad

El programa KEME-Contabilidad és una aplicació multiplataforma de codi obert per portar comptabilitats. És multilloc, multiempresa, multiplataforma i s’ha publicat sense cap limitació.

Inclou prestacions avançades de comptabilitat com ara un editor d’estats comptables de lliure configuració en el que podem utilitzar magnituds referents als saldos mitjans dels comptes, saldos inicials, d’un període i altres. La possibilitat de crear assentaments automàtics permet simplificar les tasques de registrar informació comptable repetitiva o de certa complexitat. A banda d’això, s’hi afegeixen una sèrie de característiques que abasten aspectes fiscals (llibres oficials i liquidacions d’IVA, ajustos amb amortitzacions i altres) i utilitats per a processar la informacio comptable.

Nota: La instal·lació és en espanyol i en executar el programa per primer cop, aquest es mostrà en espanyol. Per canviar-ne la llengua, aneu a Utilitats>Preferències, trieu el català i reinicieu el programa.


Comentaris

Albert Puig

Albert Puig

Té, també, facturació o és només comptabilitat?

Respon
Josep M. Closa

Josep M. Closa

Softcatalà només recull els programes que se’ns informa que han estat traduïts al català.
En general, no participa en llur traducció, ni té cap lligam amb els creadors, amb el funcionament del programari, ni amb l’empresa que els comercialitza.
Si veieu qualsevol error en la fitxa (per exemple, noteu que s’ha deixat d’oferir en català), us agrairem que ens n’informeu.

Elena

Elena

Hola, està actulitzat? es va actualitzant l'aplicació?

Respon
Josep M. Closa

Josep M. Closa

La fitxa no està actualitzada. Van per la versió 3.0.2.1. Si entres al lloc web del creador, tens un enllaç per anar a la darrera versió.

Antoni

Antoni

El menú utilitats>preferències no està actiu, i per tant no puc canviar a idioma català. A més hi ha d'altres opcions que no es poden seleccionar, entre elles, importar contaplus, ...

Respon
Angie

Angie

He baixat el programa, pero no puc executar-lo!! Alguna idea??, tinc winddows 10 i processador 32 bits.

Respon
Ramon

Ramon

Quins passos has fet en la instal·lació?
Veus la icona d'inici del programa?