logo KeePass

KeePass

Altres versions
2,44 (54 vots)
1483 baixades

Compartiu

Imatge destacada 1 del KeePass

El KeePass Password Safe és un gestor de contrasenyes, un programa que us permet gestionar les vostres contrasenyes de forma segura. Totes les entrades es desen en un fitxer xifrat per una contrasenya mestre que les protegeix, així només haureu de recordar aquesta contrasenya.

Les seves principals característiques són:

  • Fitxer clau: podeu substituir o complementar la contrasenya mestre amb un fitxer clau que podeu emmagatzemar en un llapis USB.
  • Generació automàtica de contrasenyes segures.
  • Importació i exportació a diversos formats: podeu importar o exportar contrasenyes a altres programes sense problemes.
  • Entrades polivalents: cada entrada té nom d’usuari, contrasenya, URL, descripció, data de caducitat, fitxers adjunts, entre d’altres.
  • Grups i cerques per ordenar i trobar fàcilment les contrasenyes.
  • Teclejat automàtic: amb diverses dreceres de teclat es pot introduir l’usuari i la contrasenya en una pàgina web ràpidament.
  • Portable: disposeu d’una versió que podeu executar directament des d’un llapis USB sense haver d’instal·lar el programa a cada ordinador on aneu.

Nota: Per tenir el programa en català, cal descarregar el paquet de català, descomprimir-lo a la carpeta d’instal·lació del programa i anar al menú View>Change Language….


Comentaris

Jordi

Jordi

Aquest programa te versions Windows, Ubuntu i també Android. Pots penjar el arxiu al nuvol (jo el ting a GDrive) i obrir-lo des de el mòbil o el PC.
El faig servir des de fa anys i mai m'ha fallat. Fins i tot hi pots posar annexes a cada entrada de usuari i contrasenya.

Respon
josep

josep

És compatible amb el mòbil??

Respon
Artur

Artur

Bon dia, Josep.

Malauradament, aquest programa només és compatible amb Windows.

Salut!