Imatge destacada 1 del Joplin
Imatge destacada 2 del Joplin
Imatge destacada 3 del Joplin

Notes multimèdia

Inclou suport per a imatges, videos, PDFs i fitxers d’àudio. Creeu expressions matemàtiques i diagrames directament des de l’aplicació. Feu fotos des de l’aplicació mòbil i deseu-les en una nota.

Treballeu junts

Amb Joplin Cloud, compartiu les notes amb els vostres amics, familia o colegues i col·laboreu amb ells.

També podeu publicar una nota a internet i compartir l’URL amb altres.

Deseu pàgines web com a notes

Utilitzant l’extensió de portaretalls web, disponible per al Chrome i el Firefox, podeu desar pàgines web o fer captures de pantalla com a notes.

Personalitzeu-lo per a les vostres necessitats

Personalitzeu l’aplicació amb extensions, temes personalitzats i múltiples editors de text (text enriquit o MarkDown). O creeu les vostres seqüències d’ordres o extensions utilitzant l’API d’extensions.

Les vostres notes, a qualsevol lloc on estigueu.

Accediu a les vostres notes des de l’ordinador, mòbil o tauleta sincronitzant-les en diversos serveis, incloent Joplin Cloud, Dropbox i OneDrive. L’aplicació està disponible per a Windows, macOS, Linux, Android i iOS. Fins i tot hi ha disponible una aplicació per al terminal!

Les dades són 100% vostres

L’aplicació és programari lliure, i les notes es desen en un format obert, de manera que sempre hi tindreu accés. Utilitza xifrat d’extrem a extrem (E2EE) per a protegir les vostres notes i assegurar-se que ningú més hi pot accedir.


Comentaris