Imatge destacada 1 del JDownloader

El JDownloader és un gestor de baixades multiplataforma, programat en Java, de codi lliure i gratuït, amb una gran comunitat de desenvolupadors, que fa que els baixades siguin fàcils i ràpides. Els seu disseny simplifica les baixades de servidors de baixades tipus Rapidshare, també per als usuaris sense compte de pagament.

Els usuaris poden iniciar o aturar les baixades, establir limitacions d’ample de banda, descomprimir automàticament arxius i moltes coses més.

El JDownloader permet baixades múltiples paral·leles, reconeixement de captcha automàtic, administració de contrasenyes i moltes funcionalitats més mitjançant extensions. Addicionalment suporta molts llocs web de xifrat d’enllaços, així només heu d’enganxar els enllaços xifrats i el JDownloader farà la feina. El JDownloader també pot importar fitxers DLC, CCF i RSDF.

La seva interfície pot espantar una mica als usuaris novells, el JDownloader requereix coneixements previs per a aprofitar-ne totes les funcionalitats.

Atenció: el JDownloader requereix el motor d’execució de Java (jre/jdk) 1.5 o superior. És recomanable usar la última versió de Java disponible.


Comentaris