logo Inspector Wifi

Inspector Wifi

Altres versions
2,67 (3 vots)
430 baixades

Compartiu

Imatge destacada 1 del Inspector Wifi

Vols saber si hi ha algú connectat a la teva xarxa Wifi sense permís? Notes que la teva connexió va lenta i sospites que puguis tenir algú robant el teu wifi? Tens por que el veí pugui tenir accés a les teves dades personals? Vols navegar segur?

Inspector Wifi és una senzilla eina que ens permet veure tots els dispositius connectats a la nostra xarxa (tant per cable com per wifi, ja siguin consoles, televisors, pcs, tablets, telèfons etc…), donant-nos dades rellevants com la seva adreça IP, fabricant, MacAddress i nom del dispositiu, d’una manera molt ràpida i còmoda.

Inspector Wifi també ens permet guardar els nostres dispositius coneguts i personalitzar el nom, perquè en menys de 30 segons puguem saber si tenim algun intrús connectat a la nostra xarxa. Això ens facilita la tasca ja que no serà necessari anar comprovant les dades cada vegada que realitzem un escanejat.

Tot això en un disseny clar i senzill que ens permet d’un sol cop d’ull i en uns pocs segons comprovar que les nostres dades personals no corren cap perill.


Comentaris