logo Google Fit

Google Fit

Altres versions
4,25 (2 vots)
25 baixades

Compartiu

Imatge destacada 1 del Google Fit
Imatge destacada 2 del Google Fit
Imatge destacada 3 del Google Fit

Google Fit és un aplicació de seguiment d’activitats físiques. Permet:

  • Fer un seguiment de qualsevol activitat de manera senzilla. El teu telèfon o el teu rellotge Android Wear registren automàticament a Google Fit les teves activitats al llarg del dia, com ara caminar, córrer o anar amb bici.
  • Obtenir estadístiques a l’instant. Consulta informació estadística en temps real sobre les teves rutes amb bici, a peu o corrent. Google Fit registrarà dades com ara la velocitat, el ritme, la ruta i el desnivell, entre d’altres, perquè mantinguis la motivació i no perdis l’objectiu.
  • Assolir els teus objectius de fitnes. Estableix objectius basats en el nombre de passes, en el temps, en la distància i en la quantitat de calories cremades. Rep recomanacions personalitzades i entrenament per als teus objectius d’activitat.
  •  Mesura la teva activitat física. Recopila informació d’altres aplicacions per fer un seguiment de les activitats de fitnes, de les dades nutricionals, del son i del pes: Android Wear, Nike+, Runkeeper, Strava, MyFitnessPal, Lifesum, Basis, Sleep as Android, Withings i els braçalets Xiaomi Mi.
  • Consultar-ho des de qualsevol lloc. Fes un seguiment del teu progrés des del telèfon, des de la tauleta o des del web (fit.google.com) i, fins i tot, des del rellotge Android Wear.

Comentaris

JOSEP MARIA SOLE MARTINEZ

JOSEP MARIA SOLE MARTINEZ

Quin programa m'haig de descarregar per poder obrir un fitxer que te una extensió .FIT

Respon
Artur

Artur

Bon dia, Josep.

Sembla que eixa extensió es relaciona amb programes d'activitat física i esportiva. Cercant a internet he vist que els programes de Garmin podrien ser compatibles amb l'extensió FIT (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.garmin.android.apps.connectmobile). No els he provat mai personalment així que si et decideixes a provar-los, ves amb compte.

Salut!