logo Fedora

Fedora

Altres versions
2,64 (84 vots)
2858 baixades

Compartiu

Imatge destacada 1 del Fedora

Fedora és un sistema operatiu basat en Linux que permet als seus usuaris accedir al darrer programari lliure i de codi obert d’una forma segura i estable amb una administració senzilla.

Us oferim la baixada de Fedora Workstation, la versió d’escriptori de 64 bits amb DVD basada en GNOME. Per a les edicions de Fedora Cloud i Fedora Server, visiteu getfedora.org, per a altres edicions, p. ex KDE, XFCE, LXDE, visiteu Fedora Spins.


Comentaris

Oriol Rossich

Oriol Rossich

Hola equip de Softcatala,

Degut a un problema que he tingut amb l'actualització de les últimes versions del Kernel 4.10 a Fedora 24, he procedit a formatejar el PC i he aprofitat per a instal·lar la versió 25.
Un cop configurat i actualitzat m'he adonat que hi ha parts bàsiques del sistema operatiu, per exemple del nautilus que no estan traduïdes, per exemple m'apareixen els següents textos en anglès.
- Menú del botó dret:
+ New Folder
+ Properties
+ Select All
- Menú d'ordenació de Carpetes i Fitxers:
+ Sort
+ Last Modified
+ First Modified
+ Size
+ Type
+ Show Hidden Files
Hi ha més textos sense traduïr.
Segons he comprovat, la versió 25 de Fedora, va sortir a mitjans de Novembre de l'any passat 2016, entenc doncs que hauria d'estar ben traduït.
El meu dubte és si hi ha alguna forma de deixar-ho completament traduït (que no em faltin algún paquet del SO que no s'hagi instal·lat) o si actualment està en aquest estat, pendent a que es pugin els paquets amb la traducció completa als repositoris oficials de Fedora.

Moltes gràcies i bona nit.

Salutacions cordials,

Oriol Rossich

Respon
Josep M. Closa

Josep M. Closa

Has provat a fer la consulta al Fòrum de Fedora?
Ens ho estem mirant, perquè sembla ser que no és només amb Fedora. Ho hem detectat també a l'openSUSE (Nautilus).

Robert Buj

Robert Buj

Executa la següent ordre com a root: su -c dnf install langpacks-ca

Més informació:
https://fedoraproject.org/wiki/I18N/Language_Support_Using_Dnf

Jordi Mas

Jordi Mas

Hola Oriol,

Gràcies per notificar-nos d'aquest problema.

Va haver-hi un problema, que es visualitza en que manquen algunes traduccions, que només afecta al Nautilus (el gestor de fitxers). He solucionat el problema en diverses versions. Amb el Nautius 3.22.4 (per Fedora 25) i amb Nautilus 3.24.1 (per Fedora 26) el problema es solucionarà. Espero es publiquin aviat aquestes actualitzacions.

Qualsevol altre cosa que vegis m'ho pots comentar a jmas@softcatala.org.

Jordi,