Imatge destacada 1 del Excel Mobile
Imatge destacada 2 del Excel Mobile
Imatge destacada 3 del Excel Mobile

L’autèntica aplicació Microsoft Excel per a telèfons i tauletes.

L’Excel Mobile està dissenyat perquè hi pugueu treballar des de qualsevol lloc. Ordeneu i analitzeu les vostres dades amb l’Excel per extreure’n informació. L’Excel combina l’aspecte, el funcionament i la qualitat de l’Office que ja coneixeu amb una experiència tàctil intuïtiva dissenyada per a telèfons i tauletes. Ja sigui per crear un full de càlcul pràctic o simplement perquè necessiteu visualitzar i fer modificacions ràpides sobre la marxa, l’Excel us ofereix la millor experiència per a la vostra productivitat. Treballeu amb la tranquil·litat de saber que desem els canvis automàticament i que no perdreu el format ni les dades en canviar de dispositiu. Podreu accedir fàcilment als fulls de càlcul des del núvol sempre que ho necessiteu.

L’aplicació Excel gratuïta ofereix una experiència bàsica per visualitzar, crear i editar documents en dispositius amb una pantalla de fins a 10,1 polzades. Podeu descobrir l’experiència completa de l’Excel amb una subscripció a l’Office 365.


Comentaris

Elsa

Elsa

Hola buenas tardes, por favor necesito ésta aplicación de Excel 2007 para trabajar con el ordenador.
¿Podrían ayudarme para descargar gratis?
Gracias
Saludos cordiales.
Elsa

Respon
Josep M. Closa

Josep M. Closa

Hola Elsa,
Softcatalà no crea ni distribueix els programes ofimàtics de la casa Microsoft. Tan sols ens limitem a posar a l'abast dels usuaris els pegats de traducció al català que crea la pròpia Microsoft.
L'Excel 2007 és un programa comercial (de pagament) desenvolupat i mantingut per Microsoft. Potser ells et podran dir si hi ha alguna versió limitada de prova.