logo El meu tren

El meu tren

Una aplicació per tenir Rodalies i FGC al teu dispositiu Android

Altres versions
4,39 (18 vots)
227 baixades

Compartiu

Imatge destacada 1 del El meu tren
Imatge destacada 2 del El meu tren
Imatge destacada 3 del El meu tren

Descripció

Esteu cansats de no saber mai per què el vostre tren no arriba? No n’esteu segurs de quin tren és el que heu d’agafar? Heu de donar moltes voltes per Internet fins a trobar les dades d’atenció al client o el formulari de devolució Xpress? El meu tren és l’aplicació ideal pels usuaris de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i Rodalies de Catalunya (Renfe).

Què hi trobareu dins l’aplicació?

  • L’estat del servei actualitzat en temps real, amb la possibilitat d’activar les notificacions per tal d’avisar sense necessitat d’accedir dins l’aplicació.
  • El cercador d’horaris i de rutes per tal de veure de manera molt clara les següents sortides i la informació referent al trajecte.
  • El formulari de Devolució Xpress i els justificants de retard de Rodalies de Catalunya.
  • Les tarifacions dels bitllets, tant dels senzills com dels inclosos dins dels diferents sistemes tarifaris integrats (Barcelona, Lleida, Tarragona i Girona).
  • La informació d’atenció al client, inclosos els telèfons de contacte i els comptes oficials de Twitter.
  • El mapa i el llistat de les diferents zonificacions de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, del qual n’és propietat l’Autoritat del Transport Metropolità.
  • L’escriptori de lectura eBiblio, que us permet tenir un ampli ventall de llibres de tots els àmbits preparats per ser llegits directament des del vostre dispositiu mòbil (e-books) de manera gratuïta amb el Carnet de Biblioteca Pública.

Més informació

Si necessiteu més informació, teniu un suggeriment o voleu informar d’un problema?, podeu contactar amb els desenvolupadors mitjançant el correu electrònic, elmeutren@elmeutren.app.


Comentaris