logo El meu tren

El meu tren

Una aplicació per tenir Rodalies i FGC al teu dispositiu Android

Altres versions
4,37 (16 vots)
128 baixades

Compartiu

Consulta tota la informació de Rodalies de Catalunya (RENFE) i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya des del teu mòbil

Imatge destacada 1 del El meu tren
Imatge destacada 2 del El meu tren
Imatge destacada 3 del El meu tren

Descripció

L’aplicació t’informa sobre els horaris1, els preus per a cada trajecte i de l’estat del servei (entre d’altres coses) tant de Rodalies de Catalunya com de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC).

    • Rep notificacions push sobre l’estat del servei de les teves línies preferides. Gràcies al mòdul “Les teves línies preferides”, podràs seleccionar les línies que utilitzes normalment.
    • Senzilla, intuïtiva i compatible amb la majoria de telèfons 2. Gràcies al seu disseny, respectant totalment les línies de disseny de Google, l’aplicació és molt fàcil d’utilitzar per a qualsevol persona.
    • Sense publicitat, totalment gratuïta. Per últim, cal remarcar que no hi ha publicitat i que és totalment gratuïta.

Més informació

Si necessiteu més informació, teniu un suggeriment o voleu informar d’un problema?, podeu contactar amb els desenvolupadors mitjançant el correu electrònic, appmrc@marcceleiro.com.


1. Les dades provenen directament de la Generalitat de Catalunya; per tant, qualsevol incidència no notificada no tindrà res a veure amb el desenvolupador de l’aplicació

2. L’aplicació funciona només amb les versions 4.*, 5.* i 6.* d’Android. Pròximament Android Wear


Comentaris