logo Cobian backup

Cobian backup

2,30 (56 vots)
2789 baixades

Compartiu

Imatge destacada 1 del Cobian backup

El Cobian Backup és un programa multi-fil que es pot utilitzar per fer còpies de seguretat de fitxers i directoris des de la seva ubicació original a altres directoris o unitats en el mateix equip o en un altre ordinador de la nostra xarxa. La còpia de seguretat amb FTP també és compatible en ambdues direccions (descàrrega i pujada).

El Cobian Backup existeix en dues versions diferents: aplicació i servei. El programa utilitza molt pocs recursos i pot estar executant-se en segon pla en el sistema, comprovant la programació de còpia de seguretat i execució de les còpies de seguretat quan sigui necessari. És compatible amb diversos mètodes de compressió i xifrat d’alta seguretat.


Comentaris

JordiC

JordiC

Fa temps que el faig córrer i us puc dir que és collonut. Senzill però molt segur. Cada nit agafa els arxius modificats dels diferents perifèrics i me'ls grava al servidor. Després aquest me'n fa una copia incremental al disc dur extern.

Respon
Pere Terrado

Pere Terrado

He intentat instal·lar el Cobian Backup dues vegades i no ho he aconseguit. La primera vegada m'ha dit que s'han produït errors i l'he desinstal·lat. L'he tornat a instal·lar i a tornat a succeir igualment. Ho he deixat córrer.
Us ho comunico per si és del vostre interès.

Respon
Josep M. Closa

Josep M. Closa

En prenem nota. Moltes mercès!